Postitused: 1,362
Teemad: 116
Liitus: Nov 2003
Maine:
6
Need masinad on arvestatud max kiirusele 70-90. Üle selle kiirustel kaob ära juba igasugune juhitavus - hakkab tuult alla võtma, raam läheb \"pehmeks\", amordid ei saa enam hakkama jne jne jne.
Ja kui veel arvestada ka, et ka need kummid ei ole mõeldud selliste kiiruste jaoks ja koos voshodi olematute piduritega on sul pidurdusmaa vist umbes 500m...
jne jne jne
Postitused: 1,238
Teemad: 40
Liitus: Mar 2003
Maine:
2
ja lisaks veel ka sellised asjad, nagu imeväiksed tehasepoolsed loksud (tagakiiges jne), tasakaalustamata veljed jne. kõik need hakkavad end eriti tunda andma kiirusel 100+. kogu sikkel muutub sõna otseses mõttes vedelaks.
Postitused: 3,678
Teemad: 30
Liitus: Oct 2003
Maine:
57
Eelneva postituse ajel küsin kõigilt. Paljudel on rattad motikatel tasakaalustatud?
Mul on ja kui kusagil teistega juttu ajan siis küsitakse alatihti miks sa rattad ära oled tasakaalustanud. Need ju nii väiksed (võrreldes autoga) ja neid pole vaja. Aga on vaja. Kindlasti.
Selle ime Voshodi sain Mullaverest ja enne seda on see pärit ühest Tartu motopoest, ma arvan et see mees seal tuunis seda. Kui silinder uudishimust maha käis, siis oli ikka näha et aknaid mõnuga suuremaks tehtud ja kes rääkis et 66a Jipiteri max kiirus 110 kh/h, siis venelased tegid oma asju ikka 3 kordse varuga :lol :lol: lol
pehmeks muutus see võrr tõesti ja võrreldes Jupiteriga oli juhitavus tõesti suht null. Jup ikka maanteel kui TANK.
Tore kohe näha et siin veidi teadjamad mehed koos, mitte 12 punnamehed. Ega jah vossu suutis kõigest 120kh/h
Postitused: 1,238
Teemad: 40
Liitus: Mar 2003
Maine:
2
pgn, mul täna selline norimise tuju, seega käin välja: 120 on ka veits palju. mootor mootoriks, aga sellest tööst pole suurt kasu miskit, kui sellised summutid taga on.
120 on nüüd küll ikka tõene jutt, ja antud võrril oli summutitega nii, et kui võtsid küljest ära siis näiteks sama gaasiga käis hoopis kõrgematel pööretel aga kiirus oli nagu sumpadega parem ja kui sul ikka lube pole ja maanteel sõita tahad siis plärisev võrr eriti rahakotile sõbralik ei ole
Summutid ja leegitorud lükkasin lahuse ja soojamüüri harjaga seest kenasti puhtaks, ja anyway ilu nõuab ka ohvreid
Postitused: 112
Teemad: 18
Liitus: Jun 2003
Maine:
0
140 km/h kellal Jupiteriga sõita pole minu arust mingi ime. Omaette küsimus on selle näidu täpsus. Reaalselt on see -20-30 km/h vähem, mis teebki tehase näidu välja.
Nt. mina sain oma Jup.1-st 130km/h välja, k6rvals6itva autoga ühel kiirusel pysides(eeldusel et see samuti valetab +-5 km/h)
130km/h @ Jupiter1 - serious s**t
Postitused: 834
Teemad: 60
Liitus: Sep 2003
Maine:
0
izju2 kas su sikkel hirmast häält ei hakanud tegema ?
Shadow of Me
Registreerimata
oma jaffil(sellel,mida myyn) sain spido põhja ilma erilise vaevata. kes ei usu,palun tulgu ja proovigu ise...
Postitused: 112
Teemad: 18
Liitus: Jun 2003
Maine:
0
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: Raigo
izju2 kas su sikkel hirmast häält ei hakanud tegema ?
Hääl oli täpselt selline, mida üks venelase mootor ~5000 pöörde juures minutis tegema peab
130km/h @ Jupiter1 - serious s**t
Postitused: 834
Teemad: 60
Liitus: Sep 2003
Maine:
0
Iz ju5 jooksis ikkagi 200 välja ?
väga raske uskuda
Shadow of Me
Registreerimata
loe see jutt veel yks kord läbi,siis ehk saad aru