üldjuhul kui ikka korras rõngad(uued) ja kolb ka korralik siis ikka nii hullult nad ka ei tiirle seal
Postitused: 1,238
Teemad: 40
Liitus: Mar 2003
Maine:
2
ja selle kontakti jutu lõpuks veel märkus, et pigem võib kontaktivahe olla veidi suurem, kui väiksem. põhjendama pole vast siin mõtet hakata, aga tõsi ta on.
lihtne vastus minu poolt (pane syyde varasemaks)
Kuidas nagu see võrri sumpa puhastamine välja nääb :???
Tahaks nagu ära puhastada, arbvan, et viiimasest korrast väga väga palju möödas.Kuna mul ta rsk ei taha kohalt ära minna isegi siis kui keegi peal ei istu, hakkab turtsuma ei jõau minna.
me@ tahab võrri kevadeks tipp topp korda saad.
tänud :bounce
Postitused: 745
Teemad: 44
Liitus: Sep 2003
Maine:
5
Mul juba tükk aega tavaline uus vene bensufilter vahel.Ilma selleta ei saa päevagi sõita,kohe paska täis!:mad:
mul on yks pilt võrri syytest
Postitused: 363
Teemad: 31
Liitus: Jan 2004
Maine:
0
Enda D6 on D8 mootor peal mille ostsin tutikana! Ja sellel on kaks pooli ühes ja oli veel selline asi ka ehitatud nagu akuga tulesüsteem mis laadis jne!
klge kas seda paagialust süütepooli ongi üldse vaja....vaadates seda pilti mis seal ülalpool jagati.. seal läheb kohe kõrgepingejuhe süütesüsteemist :keersilm
Postitused: 1,362
Teemad: 116
Liitus: Nov 2003
Maine:
6
välise süütepooliga võrrimootor tuli alles \"hiljuti\"(d8e), enne seda olid kõigil mudelitel süütepool mootoris sees. Aga väline süütepool on lihtsalt natukene (töö)kindlam ja parema sädemega. Ja vahetevahel, kui on mootoris kõrgepingemähis läbi põlenud (mida juhtub kahjuks suhteliselt tihti) on väline süütepool ainuke alternatiiv (traktorimagneeto on minu loogika järgi igatahes välistatud) uue \"süütemängu\" ostmisele. Aga seda muidugi ainult siis, kui ei ole eesmaärgiks originaalolukorras masin...
hmm...et nagu tehases pandi siis juba kindluse mõttes 2 tükki ?..minuomal on küll mootoris sees ja paagi all kah...mõlemad originaalid :keersilm
Postitused: 363
Teemad: 31
Liitus: Jan 2004
Maine:
0
Ma mõtlen seda kahe pooli all et tule ja süüte pool on eraldi(madalpinge omad)!!
Postitused: 1,362
Teemad: 116
Liitus: Nov 2003
Maine:
6
siis on õnneks venelased arenenud! Vähemalt ei koorma nüüd tuled enam süüdepinget... mis mootoril see nii on (d8M ?)