Postitused: 5,830
Teemad: 743
Liitus: Apr 2002
Maine:
31
Minu Skolnik küll mingeid sibamisprobleeme ülesse ei näidanud. Aastal 1983 poest uuena ostetud eksemplar...
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 2,219
Teemad: 77
Liitus: Oct 2001
Maine:
6
Minu Školnikule tekkis sibamise featuur mäletamist mööda mingis kulumise astmes.
Postitused: 1,400
Teemad: 7
Liitus: Jun 2007
Maine:
6
Mälu järgi Skolnik oli ikka nõrk, vabajooks ei pidanud väikse poisigi "väände momendile" vastu
Õiged "relvad" olid ikka ´kokukas´ ja ´erekas´. Hooldamatuse korral läks vaid väntamine lõpuks kole raskeks.
You see, pal, Elvis can´t read a contract.
All he knows is, no Ferrari, no rides with the top down.
Postitused: 839
Teemad: 13
Liitus: Sep 2009
Maine:
12
Mul kah Erekaga lapsepõlve mälestused.Kusjuures naistekas oli.Oli ju loomulikult vaja teha hüpekaid ja otsa tõsta jne.Oli sihuke järsem tõus teele väljasõit!Ja siis kukkusid sabakondile nii,et tuld silmist lõi!
Ikka väga valus oli...ja muidugi oli ju kellelgi vaja kildu visata (suuremad targemad vanemad!!!),et nüüd hakkab saba kasvama.Ja laps nagu ikka.Ikka natuke uskusin kah.ja kui ikka mitu päeva saba valus käisin peegli ees vaatamas,et kas nüüd juba ....õudusega!Kuid õnneks siiani pole veel hända täheldanud.Kuigi sellel ammusel ajal oli see nii tõenäoline...
see siis vääääga ammuse aja meenutus!
Postitused: 2,101
Teemad: 91
Liitus: Sep 2009
Maine:
21
Minul oli ka omal ajal selline konstruktor täitsa olemas, siiani on enamus sellest kuskil alles.
Aitan seadmete monteerimis ja demonteerimistöödel ning konstruktsioonide ehitamisel
www.ransar.ee
info[ät]ransar.ee
51934170