Postitused: 448
Teemad: 99
Liitus: Mar 2003
Maine:
0
Kadett D oli üheksakümnendate keskel eestis üsna levinud. Minu esimesed autod olid kah antud tõugu. Tänaseks suht kadunud, sportlikumaid versioone SR ja GTE võidki otsima jääda...
Postitused: 1,706
Teemad: 154
Liitus: Feb 2003
Maine:
3
Täiesti uskumatul kombel oli sõbral nii neli-viis aastat tagasi paari kuu vältel tööautoks üsna korralik Kadett D. Olen Tartus eelmise aasta lõpus ühe igapäevaselt sõitva pildile saanud aga ega rohkem nagu ei tea enam.
Postitused: 29
Teemad: 10
Liitus: Aug 2009
Maine:
0
minu esimene läänekas oli 1980a mitsubishi lancer. siiani alles aga kere on kahjuks täiesti pulbriks roostetanud... väike sugulane tahtis korda teha aga peale sisu eemaldamist sai entusiasm otsa. pm kardaanitunnel ja karpide ülemised servad hoiavad asja koos. sga tegija putukas oli-55 kw ja 1.4l mootorit ning tagavedu võimaldas asfaldil sõõrikuid joonistada küll! kui keegi huvi tunneb võin ka pilte teha millalgi...
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
lgp ksf! tom-i ees võtan mütsi maha ja teen sügava kummarduse automaitse pärast.
cx on tõesti ülikõva asi.
Postitused: 1,282
Teemad: 48
Liitus: Sep 2007
Maine:
12
(08-02-2013, 23:01 PM)tak35744 Kirjutas: Üks auto mida nii tihti liikluses ei kohta:vana Opel Kadett: Pilt enda tehtud
Üks küsimus ka,kas Opel Vermont oli Kadett sedaani ekport-nimi?Paar aastat tagasi seisis nukralt üks selline mudel Lasnamäel
Täiesti olemas sellest caravan versioon mis läbis reede tehnilise ulevaatuse probleemi vabalt,talverallil saab olema stardis.Seisnud oli see auto enne minu katte saamist ca 7 aastat.
Opel Manta B 2x 1980:Toyota Celica Supra 1983
Postitused: 1,479
Teemad: 126
Liitus: Jul 2009
Maine:
12
Tark Google ei näita miskit peale koostetehase Vermontis miskit, küll aga sõitsin mudel uuema Kadetiga millel oli hoopis Pontiac Lemans nimeks. Eks ta ole ka Chevroleti Vauxhalli nimega teisendeid. Üldse GM toodang on (oli) omapärane, veidi tulesid vilesid muuta kere samaks jätta ja valmis.
Veel pole maha löödud