Postitused: 805
Teemad: 47
Liitus: Jan 2003
Maine:
1
Gaz 24 Nissan LD20 diisel mootor+Nissani 5 k.kast+Gaz24 tagasild andsid kütusekuluks 8l 100 km läbimiseks. Kiirendus oli olematu. Möödasõidud olid pikad. Aga öko oli sõita. Indedori diisel mootori kohta ei oska hetkel miskit öelda.
Pobeda Pickup .....
My other favourite toys have tits...
Postitused: 1,470
Teemad: 41
Liitus: Jul 2003
Maine:
15
Tikutakus tehakse muidugi diiselmootor maha, pealegi veel eurooplane. Aga diisliga on nii, et sa kas tahad seda kindlasti või ei taha üldse. Võibollat ei ole. Ja teistel pole sõnaõigust niikuinii.
Silt kapoti alt on ikka originaalmootori kohta, sest 2,8L pole see diisel kindlasti mitte, aga originaalmootorite hulka kuulus küll.
Mootori kohta leiad infi netist kuhjaga.
Kui halb ta ikka olla saab, kui 30 aastat seismise järel ikka veel käima läks
Postitused: 147
Teemad: 24
Liitus: Dec 2006
Maine:
10
170ne oli jah 64jandal aastal baasmootor sellel autol(rida 6).aga huvitav,et soome keeles on.Wiki andmetel oli selle tootmine Kanadas ja USAs.
Postitused: 2,491
Teemad: 54
Liitus: Jan 2008
Maine:
55
Maaletoojad suht rahulikult genereerisid toona birkasid kuis tuju tuli.
Liitus: Apr 2005
Maine:
14
Belgias koostati ka ameerika autosid ja täiustati neid euroopa turu jaoks. Kuid kahjuks ma pole siiani leidnud ühtegi head allikat, kus oleks sellest põhjalikumalt juttu.
Postitused: 859
Teemad: 132
Liitus: Mar 2005
Maine:
1
Väga sheff pill. Olen ise ka konnanud päris palju külavaheteidpidi ja ikka selliseid vanu klassikalisi pille on ikka igas külas seal riigis.
Pole midagi targemat teha
Postitused: 1,706
Teemad: 154
Liitus: Feb 2003
Maine:
3
Kunagi hiljuti sai nähtud migit filmilõiku Helsingi kuuekümmnendate linnaliiklusest ja seal sõitis väga sarnase ninaga masin taksot.
Maine:
10
Suht sarnane nina on Chrysler Imperialil aastatel 65-67.
Maine:
10
loomulikult,ees ootab niigi täielik kap remont,selleks ma üritangi infot koguda,et mis kogemusi kellelgi sellise diisliga on,et kas on mõtet seda sinna jätta,või viia prügimäele.Küttekulu ongi ainuke asi,mis mind selle diisli juures noiab.Nimelt üks põhjatu auk mul juba on ja plaaniks Mercury teha ökoks igapäeva autoks,seda suveks muidugi.kui see asi hakkab üle 12l saale võtma,siis parem otsida originaali lähedast mootorit..
Postitused: 2,133
Teemad: 140
Maine:
14
Ma kahtlustan,et sul saab probleem olema nii vanale mootorile osade leidmisega. Rida 6 bensiini mootorile on tunduvalt lihtsam juppe saada.
Postitused: 1,285
Teemad: 28
Liitus: Feb 2005
Maine:
11
Kütusekulu Mägramaja edasi liigutades on ilmselt 10 tuuris, täpselt pole arvutanud. Niiet veidi väiksema tuuletakistusega auto peaks ehk ka veidi vähemaga toime tulema. Aga mingit söiduelamust ei ole vaja oodata sealt, kui tahad ökot siis pigem vaata möni tänapäevane diiselpada sinna.
Karateturbo-kolm purki ja tigu
Maine:
10
26-02-2013, 21:29 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 26-02-2013, 21:32 PM ja muutjaks oli
Raudteehull.)
Mida Sa pead silmas tõsise töö all?Mina ei näe mingit probleemi selles suhtes.Esialgu,peale siduri ja piduri kordaseadmist teen mingi katsesõidu ja vaatan kuidas tundub.Nii palju veel,et mingit cliot v muud junni ärge minule küll pakkuge,thank you very mutch..
Postitused: 2,491
Teemad: 54
Liitus: Jan 2008
Maine:
55
Tahad sõidetavat ökot, siis paigalda sinna mingi fjordi 4,6 lirune v8 täispritse ja neljakäigulise tomatiga. Indenor ei ole mitte üheski asendis mingi sõidurõõm. Või noh, mõned korrad aastas naljaga pooleks võib ju vurada.
Maine:
14
Las mees teeb auto valmis ja sõidab 2.a sellega ära iga päev.
Siis näeb ta oma silmaga, kui kerge või raske on selle kasutamine igapäevaseks asjaajamiseks.
Maine:
10
Rahu rahu,ei täna ega homme hakka ma midagi ehitama.Kapi hakan tegema mitte varem,kui 2015.Praegu uuringi erinevaid variante.Tänud infot jagamast(võib veel jagada,kui on miskit).