(14-03-2013, 07:27 AM)maitus Kirjutas: Selgus, et tal on kuuri taga terve kuhi igasugust selle riista raudvara, kaasarvatud rippsüsteemi osi. Ta küll ei mäleta isegi mis tal seal täpselt on , aga see selgub peale lumealt väljasulamist-
Ja-jah, lume minekul on me elus oluline osa mängida

!
Mu sõbral on samuti koma ühe külje peal ja on samuti seda iseehitatud seadet korduvalt remontinud - konstruktsioon ei ole päris see. Ikka on kas õlg keevisest lahti või võll kõver. Ei, ses suhtes tuleb kindlasti kasutada seeriatoodet ja eks tugevusvaru peab kah olema.
Ega rippseade ei tule tagasillast oluliselt tahapoole, mina kavatsen selle ikka kohe tagasilla taha paigutada, võimalikult ligidale. See ei muuda kaalukeset, kuid muudab koormust tagasillale. Eks haarade pikkus on selle mängu juures olulisem - mida pikemad haarad, seda suurem õlg ja kergem esiotsa kergitada. Mida lühemad haarad (ei tea, kas nii neid nimetataksegi

) seda "rahulikum" on haakeriist.
Isand Maitus, kui su sõbral on seal virn igast stuffi, siis ma oleks kah huvitatud mõnest asjast, enamuses just võllist, õlgadest ja komast. Kui üle kipub jääma

. Teadupärast on 50-52 võll ja koma ühendatud kiiluga, seal ei anna koma asukohta eriti muuta...aga saab vis küll, sest õlad on ikka nuutidega, seega ei ole probleemi. Alusplaat, kust võll läbi läheb, on mul olemas.
Veel küsimus, isand maitus, kas oled hüdromootori päringule vastuse juba saanud? Tundsin ise kah huvi ühe isendi vastu, aga see on nagu natuke teistsugune riist, küll hüdromootor, aga mitte kolbidega. Noh, sain vastuse, ühe tüki hind oli...keeruline. Lennutranspordiga Aasiast tuua on sama, mis enda ülespoomine

. Pakuti välja. et võiks meretransporti kasutada , aga siis peab olema täidetud üks tingimus - nimelt saadetise kaal. 33 kg ei läinud mitte, aga kaks mootorit ühes pakendis sobis juba hästi. Nii, väike arvutus näitas, et kaks mootorit meritsi Eestisse tooduna oleks käes umbes 435 EUR-ga. Pluss tollimaksud. Mnjaa.... LÄhen uitan Tolmetsis mõned korrad rohkem