millega tegu?

Kõrgepinge mastile mingi vidin pandud.Teab keegi mis ja milleks?

Manustatud failid Pisipilt (pisipildid)

Vasta

Mulle keegi seletas sedasi, et sellega tehakse kindlaks, kust saadik on liinil rike. Neid on teatava vahemaa tagant mastide küljes. Kuidas täpselt asi toimib, jään kahjuks vastuse võlgu

Aitan seadmete monteerimis ja demonteerimistöödel ning konstruktsioonide ehitamisel
www.ransar.ee
info[ät]ransar.ee
51934170 
Vasta

Eks see ole veebikaamera, mille kaudu on näha, kusmaalt traadid maas on.

Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Vasta

Need on uued kauglugemis voolumõõtjad.
Vasta

Ise arvasin ka,et kontrollib elektrivälja olemasolu ja kui särts kadunud annab häire.Konkreetselt see asub esimesel mastil peale liini hargnemist.
Vasta

Mina ka neid uuemaid vigureid ei tunne ja kuna ma ei näe ka toitejuhet sinna külge, siis on veel raskem arvata. Voolu mõõta nii kaugelt? Ei usu. Mingit signaali edastada, ei usu. Võibolla mingi vargusevastane vidin?
Et kusagil nähtavas piirkonnas asub peamine seade ja see on peegeldi?

Kunagi 70-ndatel olid kõrgepinge liinidel äikselugejad. Vardaots oli liinijuhtme lähedal, varras toru küljes, torus toimus ülelöök ja toru teisest otsast lõi haprast materjalist liistakust tüki välja. See liistak kukkus raskuse mõjul ühe koha edasi ja nii sai lugeda mitu äikest on liini tabanud järelejäänud liistakust. Loeti binokliga maast.
Sellel joonisel on viis lahendust toimumata ja 10-sest liistakust on viis toimunud.
Rikkeid otsitakse minu teada siiamaani lülitamistega, Vähemalt paar aastat tagasi olid mul kodus äratuntavad voolu kadumised-ilmumised, mis viitasid arhailisele rikkeotsingule. Võibolla on nüüd olukord muutunud. Juba 70-ndatel olid mingid aparaadid rikke kauguse kindlakstegemiseks aga ju nende töökindlus või täpsus jättis soovida, et neid ei usaldatud.

Manustatud failid Pilt (pildid)

Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу. 
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne