21-01-2004, 23:36 PM
kas 125cc minski mootorit saax võrrile peale aretada? Ja kui saax siis mida ma peax ümber tegema/juurde keevitama?
ette tänades
ette tänades
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: Raigomuidu jah mul onu tulex raami ümber keevitamisel appi. aga jah mõtee oli selline et saan sõbralt tasuta võrri (vist riga13) panex sinna mini rattad alla ja minski mootor peale. ma arvan et kui välja tulex siis tulex päris hea .
võrri raam jah suht jamaks läheb see aretus..muidugi kui on oskaja mees teeb peedist pesumasina ka..aga see oleks kõva aretus
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: randoäitähh soovituse eest aga tahax oma versiooni aretada.
säilitage parem masinate orginaalsus
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: oldmopedma tahax midagi sellist aretada aga võimsama mootoriga http://www.hot.ee/pomporrer/keworr.gif :eureka
kas see originaalsus ikka nii oluline nende masinate puhul on... aga antud projekti jaoks on see võrr küll täiesti mittevajalik doonor: nagunii pead põhimõtteliselt uue raami tegema ja kui mootor on minski oma ja rattad minilt, siis ei oskagi nagu sellele võrrile antud projektis rakendust leida...
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: bart
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: oldmopedma tahax midagi sellist aretada aga võimsama mootoriga http://www.hot.ee/pomporrer/keworr.gif :eureka
kas see originaalsus ikka nii oluline nende masinate puhul on... aga antud projekti jaoks on see võrr küll täiesti mittevajalik doonor: nagunii pead põhimõtteliselt uue raami tegema ja kui mootor on minski oma ja rattad minilt, siis ei oskagi nagu sellele võrrile antud projektis rakendust leida...
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: Tziklivendma elan maal ja ma olex sellega maal sõit seal käib ment yks kord kuus. :bounce
Kus sa sellega sõidaks?See võmm,kes ei tee võrri ja Minska mootoril vahet,laseks ma kohe lahti:rullSellega on nii palju jama,et see ei tasu ära.Kui ise ei oska teha ka veel....
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: harleyära muretse ma ei lõhu seda raami ära. lihtsalt tuli loll mõte . aga see originaalsus on päris norm mõte. kui saax selle pira originaalis täitsa korda siis saax päris mõnusa pappi selle eest . ma võix proovida kyll .
mis päeval ment käib ? sa siis ei sõida ? :lol
kahju vene rauast kui see mendile antakse
sõida parem võrriga või minskiga...ära hakka midagi kokku keevitama ja originaalsusi ära rikkuma.. 90 % nendest tsikliehitajatest on oma plaanidega prze läind..lõikavad raami puru ja edasi ei mõista midagi tega..jälle 1 masin vähem![]()
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: Raigomõnusat pappi kyll ei sa aga rohkem kui tavalise täitsa korras pira eest.
mõnusat pappi sa vist ei saa neil see rahaline väärtus polegi nii suur emotsionaalne aga muidugi leidub ka inimesi kes ta ära ostaks