Minu arusaamist järgi, kui sul on midagi suuremat ja iseliikuvat oleks informeerimine vajalik.
Korraldajad teaksid arvestada orjenteeruvalt osalejate arvuga.
(26-02-2013, 20:46 PM)lauren Kirjutas: Mul tekkis küsimus, et kas on vaja eelnevalt midagi registreerida, kokkuleppida? Või viskan kraami kärule ja sõidan kohale?
Mure selline et oleks vaja leida veobagi transport Sauelt Järva-Jaani kas reede või siis hiljemalt laupäeval, et massin oleks siis seal umbes kella 9-ks.
Tagasi toomist ei toimu, peale üritust jääb Varjupaika. Rääkisin küll oma naabrimehega (olemas tõstukiga veokas) kuid sellist kindlat vastust sponsorluse kohta ei tulnud. Ise finantseerida ei saa kuna auto ehitus on nõudnud oma osa ja pealegi olen olnud kaks kuud töötu.
Ehk leidub häid inimesi kes aitavad kustutada Varjupaiga punasest raamatust ühe rea
Ühendust paluks võtta siis kas otse minuga 56608941 või siis läbi Varjupaiga.
(29-07-2013, 06:31 AM)einota Kirjutas: Mure selline et oleks vaja leida veobagi transport Sauelt Järva-Jaani kas reede või siis hiljemalt laupäeval, et massin oleks siis seal umbes kella 9-ks.
Tagasi toomist ei toimu, peale üritust jääb Varjupaika. Rääkisin küll oma naabrimehega (olemas tõstukiga veokas) kuid sellist kindlat vastust sponsorluse kohta ei tulnud. Ise finantseerida ei saa kuna auto ehitus on nõudnud oma osa ja pealegi olen olnud kaks kuud töötu.
Ehk leidub häid inimesi kes aitavad kustutada Varjupaiga punasest raamatust ühe rea
Ühendust paluks võtta siis kas otse minuga 56608941 või siis läbi Varjupaiga.
Laius 2,0m; kogu pikkus 4,75m; telje vahe 3,0m. Kui palju kaalub vot sellele jään vastuse võlgu Ehitatud Gaz 53 baasil, kas ta just 53 kaalu välja annab aga vast sinna kanti. 53 ise kaalub umbes 3,2t, nii et pakun 2-2,5t
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!