Postitused: 32
Teemad: 1
Liitus: Jul 2011
Maine:
0
Kui kiire mootor see on? On ikka 2800rpm või hoopis 1400rpm?
Saeketta vihinat oli küll kuulda..
Video poole pealt soovitaks kasutada youtube enda stabilisaatorit, mugavam vaadata käest filmitud lõiku.
edu!
Postitused: 365
Teemad: 81
Liitus: Jan 2012
Maine:
9
jeerum! minuarust on pöörded juba väga kõrged o.o.Aga eks siis tuleb teha.
Omaette nokitseja.
Postitused: 2,952
Teemad: 35
Maine:
31
loodan, et raamile tulevad veel diagonaalid sisse
ehk siis soovitus panna diagonaalid toetama ülemisi horisontaalraame ja seda siis võlli alt
muidu hakkab sealt läbi painduma
seisma jääb ruttu ehk sellest, et rihmad on jäigad ja rihmarattad on väikesed lisaks pole seda inertset massi just palju s.t. nii ketas kui võll on väikesed
Postitused: 2,101
Teemad: 91
Liitus: Sep 2009
Maine:
21
22-08-2013, 10:01 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 22-08-2013, 10:01 AM ja muutjaks oli
saarrand.)
Küsin ka natuke OT küsimuse, aga mis laagreid sa kasutad höövli võlli otsapukkides? Ostsin majaehituse aegu ka höövel-saepingi (isetehtud), muidu on kõik lausa ideaalne, aga laagrid lähevad suht kiiresti kuumaks. Ei ole mahti olnud veel lahti võtta, kuna ise kasutan suhteliselt harva ja lühiajaliselt, aga millalgi on plaanis pikem töö ja selleks ajaks on vaja küll asi korda saada.
Minul on masin üldse kahe mootoriga (üks on kiirem, teine aeglasem), saagimiseks viskad rihmad teise mootori peale. Vahetus käib väga kiiresti ja olen masinaga rahul.
Aitan seadmete monteerimis ja demonteerimistöödel ning konstruktsioonide ehitamisel
www.ransar.ee
info[ät]ransar.ee
51934170
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
(22-08-2013, 10:01 AM)saarrand Kirjutas: Küsin ka natuke OT küsimuse, aga mis laagreid sa kasutad höövli võlli otsapukkides? Ostsin majaehituse aegu ka höövel-saepingi (isetehtud), muidu on kõik lausa ideaalne, aga laagrid lähevad suht kiiresti kuumaks. Ei ole mahti olnud veel lahti võtta, kuna ise kasutan suhteliselt harva ja lühiajaliselt, aga millalgi on plaanis pikem töö ja selleks ajaks on vaja küll asi korda saada.
Kui väga kiirelt kuumaks lähevad, siis on tavaliselt kuival või on vale pinguga sisse pekstud.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 365
Teemad: 81
Maine:
9
Ei reagi mis pukid on . Ilmselt veneagsed mingid tööstuslikud laagripukid. Mina panin oma pingi laagridesse tavotti ja silikonõli siis muutus see kraam selliseks,et hästi määris.Muidu olen proovinud juba pingiga saagida ja pean tõdema, et saeketas on nüri.[/align]
Omaette nokitseja.
Postitused: 2,952
Teemad: 35
Maine:
31
vale määre valedel tingimustel läheb "seebiks" ja ei oma enam määrimise omadusi.
ehk iga tatt kiiremalt pöörlevas laagris ei käi mitte.
Postitused: 1,479
Teemad: 126
Liitus: Jul 2009
Maine:
12
laagriteema on omal nahal (just nahal) järele proovitud kui mu kreis-pikipuu sael laager läks. Mu oma on уд-2 baasil ehitatud ja laager lendas ribadeks vastu mu kätt, sama tunne oli nagu keegi oleks õhupüssist tulistanud (seegi tunne tuttav). Solikas oli enne (solidool) nüüd Addinol'i liitiummääre pole enam probleemi kuumenemisega.
Veel pole maha löödud
Postitused: 1,225
Teemad: 48
Liitus: Sep 2010
Maine:
6
Pöördeid saab mõõta vastava kellaga, sel on varda otsas kummist punn, surud vastu võlli ja see mõõdab ära pöörded minutis. Haruldlane asi, aga vahel vajalik. Vahest leiad kuskilt...
Postitused: 1,183
Teemad: 23
Liitus: Aug 2011
Maine:
28
Saaks ka sellise asjaga:
Digitaalne tahhomeeter
markeriga jutt peale ja kontaktivaba mõõtmine.
Tarkus ei tule alati aastatega, mõnikord tulevad aastad üksi ka.