26-02-2013, 02:15 AM
Vaata ikka korralikku tootjat, Gedore, Beta, Elora.
Würth on saast enamalt jaolt!
(26-02-2013, 02:15 AM)autojuht Kirjutas: Vaata ikka korralikku tootjat, Gedore, Beta, Elora.Ei saa ka sellest Würthi fenomenist aru!
(04-09-2013, 21:20 PM)meli666 Kirjutas:Ei ütleks kasutaja süü.Esimestest lõigetest alates kord süttis leek ja siis ainult sädeles ja kas juhendit kah pole siis nii ta ära küpseski.Esindus ütles,et kuskil kontaktivahel miski niiditükk mis takistas midagi ja hunnik kondekaid oli maha põlenud.Garantii remont kestis vist terve kuu kuna remondimees olevat haige olnud.Talvel läks õhufilter regulaator umbe ja ka see vahetati välja.Stalwerk minuteada teostab garantiiremonti ainult nende käest ostetud seadmetele.(04-09-2013, 20:45 PM)muska71 Kirjutas: ...algul olid jamad ja ütles täitsa ülesse,aga tehti korda ja töötab.
Kasutusjuhendit kui sellist neil ka pole ja minu oma lendaski laiali kuna polnud kuskilt lugeda,et mis kus ja kuidas.
Nagu aru saan, siis oli kasutaja süü. Mitte aparaat praak? Ostsid muidu Eesti esindusest?
Jällegi lisaks tuleks üks otsus eelneva põhjal teha. Kas tellida Eesti esindusest kallima hinnaga ja probleemi korral saaks vähemalt kellegil kõri pihku võtta. Või otse Saksast odavamalt, aga pärast garantii lahendamine... Jällegi äkki kellegil kogemusi kasvõi taoliste asjadega, et kuidas see läbi Ebay ostetud garantii üldse toimiks?
Need käpad on vist neil kõigil kehvad plastkärakad. Tuttaval on mingine taoline traadikeevitus. Aasta pärast oli käpp ära murenenud. Seda vahetada ka ei saanud, kuna oli niiöelda aparaadi külge pandud. Aga ostis europistiku ja kombineeris selle masinale külge. Samuti uus "õige" käpp ja toimib edasi.
(06-09-2013, 09:19 AM)Basilio Kirjutas: Kui põhjamaadesse ei satu, siis see mainitud Juula on olemas ka Poolas.
http://www.jula.pl/
Kutid kes käivad, kiidavad hindu.
(05-10-2013, 21:34 PM)maisalup Kirjutas: Mulle pakuti ka sellist 190euriga, narvast miski vend veab neid üle piiri. Ainuke aga asja juures, et garantii puudub ja minu jaoks oli miinus, et tahtis 25ampert peakaitset,Sõber väitis mul igatahes, et ta keevitas viiese elektroodiga vabalt oma 10 A kaitsmega- teda tundes, ma ei usu, et ta jama ajas.. ta pole selline mees..
(12-10-2013, 20:05 PM)pen.skar Kirjutas: ... Oman kahte kasutatut(kui ühe kinni pressib, siis teine päästab). Pidurivärgid on neil 15 aasta jooksul otsa saanud, pole ka taastanud. Ka kolme kaanepoldi keermed on nadid. Aga masinad kestavad 25 rm/m aastatöö juures veel teabkui kaua. ...Mul Stihl 025, see hobiriistadest kõvem, umbes sama koormuse juures (aastapuude ülestöötamine ja pudi-padi juurde) töötab 13 aastat ilma märkusteta, ühe kaanepoldi olen vahetanud. Kinnikiilumise puhuks on teine latt käepärast, vahetad ära ... eks seda iga ikka veel jagub, enne lõpeb enda oma.
(12-10-2013, 19:06 PM)meli666 Kirjutas:(26-09-2005, 12:53 PM)künnimees Kirjutas: Küsimus mootorsaagide kohta: kas kellelgi on olnud sellist, mis kestnud üle 5 aasta, muidugi normaalse kasutuse korral?
1992 aastal papa ostis kaks Husqvarna 254XP saage. Üks läks siis kasutusse ja teine jäi pappkasti igaks juhuks tagavaraks. Tehtud on selle saega tööd omajagu. Iga aastaselt talvepuud 35 rummi kuskil, pluss siis veel väiksemad talumetsa hooldustööd ja ehitustööd. Ja ei ole siiani jõudnud läbi asja kulutuda. See tähendab, et süda ikka originaal koos sisuga. Mingeid väsimuse märke ei ole. Vahetatud on ainult sidureid, käivitusvedru jms.
Samas tehnika areneb ja saed muutuvad järjest kergemaks. Seetõttu on üle aasta juba kasutuses olnud üle kilogrammi kergem Stihl. Sellega ikka ennast niipalju ei tapa.
Niipalju siis igaks juhuks varuks ostmisest.
Tsitaat:Omalt poolt soovitan Stihli toodangut. Olin selle kaubamärgi tehnik eelmises töökohas 3a ja tõesti on tegemist üle prahi asjadega. Alates 026,260,261 on nö profi tööriistad. Alla selle laasimis ja abitööde saed,mis aga ei tähenda,et nad oleksid kehvema kvaliteediga. Lihtsalt võimsust on liiga vähe.