Tsitaat:Niimoodi kirjutas: m2h8
Ennem keegi kirjutas et võttad D6 raami, keevitad kinnituskohta juurde ja ongi asi valmis
tegelikult ma arvan et asi nii lilleline ei ole
sina, kes sa ytlesid et sa mega spets, siis palun kirjelda täpsemalt, võimalikult täpselt.
mul kah endal üks see kõige tavalisem võrri raam ja üks druzba mootor.
palun kirjuta
Miks ka mitte

mina jagan hea meelega neid väheseid teadmisi mida mul pakkuda on nii...
1)Kinnitus tuleks teha reduktori ja mootori kinnituse(mootorsae variandi) pulga otsa. Noh see tuleb parajaks saagida ja me panime siis plekitykki ja poltidega selle sinna raami ylemise toru kylge kinni ,ära raamist läbi sae see teeb raami nõrgemaks ,keera lihtsalt nii kõvasti kinni kui suudad mingi suurema poldiga.
2)Teine kinnitus tuleks teha jahutuskoridori kylge... see pulk tuleb aint ise väänata ja ylemine ots tuleb teha samamoodi nagu selle esimese omagi. seal jahutuskoridori all on poldiaugud ja sialt tuleb see selle toru kylge kinni keerata poltidega ikka.
3)Soovitaks teha ka reduktori kinnitused tiad need petalljunnid ,millega orig. mootor raami kyljes seisab onje... need tuleb sinna panna ,nii ,et saed puurid sellestv suurest metallist mis sial hammasratta juures on augud läbi.
4)Gaas lihtsalt tinuta druþba gaasi tross võrri pideme kylge ,aga ära unusta siis hammasrattaid paremale poole viia ,sest muidu hakkad tagurpidi sõitma lihtsalt pane reduktor teistpidi peale...
Jutt nyyd muidugi jube segane ,aga yritan paintis mingid kaudsed joonised teha ja need kuskile yles riputada.
JOONIS PAREM KUI 1000 SÕNA
EDIT: loodan ,et sul on ikka Riga-11 raam see millel paak taga muidu tuleb lisatorusi ka raamile keevitada ja ma arvan ,et paak tuleb taha viia ja võibolla ei mahugi ära