Postitused: 3,779
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
Veits arusaamatu, miks autol nii palju särtsu tarvis on ja kuhu see pannakse, aga näeb kõva välja:
http://www.youtube.com/watch?v=2pQeeUkPoyk
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Postitused: 659
Teemad: 24
Maine:
7
(06-10-2013, 12:00 PM)Basilio Kirjutas: Veits arusaamatu, miks autol nii palju särtsu tarvis on ja kuhu see pannakse, aga näeb kõva välja: http://www.youtube.com/watch?v=2pQeeUkPoyk
Olen suht 100% kindel et särts kulub 90% muusika tegemise peale
Ennem sõidan aeglaselt ja jään totaalselt hiljaks kui et enam kunagi kuskile ei jõua.
Postitused: 1,479
Teemad: 126
Liitus: Jul 2009
Maine:
12
Jäi üks mootorsae mootor üle ja nii nimetatud Kaama pump (el mootor on veel alles kes tahab). Mõtlesin vana sae ja pumba ristata aga kas on mõtet? ja kas see krempel üldse eesmärgi täidab. Küsite palju mul siis vett vaja on, arvan kusagil pool tonni 3 päeva jooksul suvel.
Või nipitan midagi muud sellele sae motole külge.
Veel pole maha löödud
Postitused: 1,706
Teemad: 154
Liitus: Feb 2003
Maine:
3
Põrsapõlvest meeles, et Kama (5?) pumba nõrgem osa oli mootor. Sai teist lastud vähemasti viis korda ümber mähkida. Originaalkonditsioonis lõi 200l tünni suht kiirest täis, seega tootlikkusega ei tohiks probleemi olla. Sae mootor kindlasti kõvasti võimsam, kui originaalne elektrimootor. Ootaks huviga seda tulemust.
Postitused: 868
Teemad: 55
Liitus: Sep 2008
Maine:
32
Kama pump töötab juba mitmendat aastat kaevus, tootlikus on hea aga näiteks kui veekraan panna töötamise ajal kinni, siis vett juurde kaevust ei tõmba, lööb nagu õhu vahele. Kui lasta vabalt, tuleb vesi survega ning pumpab päris edukalt.
Maine:
12
no mootorit pole mul vaja...kilomeetri kaugusel on veevõtu koht olemas
Homme viskan siis pildid üles asjadest
Veel pole maha löödud
Maine:
12
krt pumbast ainult riismed, nii et jääb see asi ära. Ei viitsi taga ajama hakata tsentrifuugi (või mis ta nimigi on). See pärast ilmselt seisabki kuuri lae peal.
Veel pole maha löödud
Maine:
7
Nähtud siis nüüdseks oma silmaga isetehtud zid mootoriga roomiktraktorit, mille roomikuteks kasutusel veidi modifitseeritud T25 vms. tagarehvid...
Ennem sõidan aeglaselt ja jään totaalselt hiljaks kui et enam kunagi kuskile ei jõua.
Maine:
7
(25-10-2013, 22:43 PM)valdy Kirjutas: (25-10-2013, 22:02 PM)nustu826 Kirjutas: Nähtud siis nüüdseks oma silmaga isetehtud zid mootoriga roomiktraktorit, mille roomikuteks kasutusel veidi modifitseeritud T25 vms. tagarehvid...
Kas pilte ka saaks? Endal paanis midagi seesugust teha, vast saab ideid.
Kahjuks pilte ei ole. Tegu oli ühe mu tuttava tuttava tuttavaga, seega on vähe keeruline mul seda inimest tabada kelle kätetöö see oli...
Postitused: 3,779
Teemad: 36
Maine:
46
Ei osanud seda videod mujale panna kui siia. Teemaks on auto väljavinnamine jääaugust, kasutades käepäraseid vahendeid. Nutikad vennad! Ja näha on, et pole koolis füüsikatunnis maganud.
http://www.youtube.com/watch?feature=pla...K6419y4N4Q
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.