09-02-2004, 13:56 PM
Vaatan neid pilte ja olen kade, et omal jäi pisikeste \"juriidiliste\" probleemide pärast starti jõudmata...
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: uskuSigalibe oli, seepärast käisidki mõned igas kolmandas kurvis põllu peal :lol
EDIT: kuigi ise ei osalenud, näikse tore üritus olema. huvitav ainult see, et nii paljud tee pealt väljas käisid.
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: margus16
küsimus korraldajatele: kas minu skoda 120, kes saab ülejärgmisel aastal 20a vanuseks ja linnapildis unikaalne ja ainulaadne nähtus, saab osaleda järgmise aasta unicute talverallil? :keersilm
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: margus16
küsimus korraldajatele: kas minu skoda 120, kes saab ülejärgmisel aastal 20a vanuseks ja linnapildis unikaalne ja ainulaadne nähtus, saab osaleda järgmise aasta unicute talverallil?
PlyVal64 Kirjutas:Midagi head peaksid kõik rallurid JJaani kolakogumile andma. Näiteks 10 krooni? Annetusena, mille vastu saab KP läbimise kellaaja. Aga võib ka puid lõhkuma pannapeaks vist mõistma, et seekord kesk Eestit rallitakse?
13piisab Kirjutas:mujalt teemast rebisin meelevaldselt välja selle jutu:Küll Sa oled taibukas OK, toimub, 12-13 veebruar ja jämedalt võttes Kesk-Eestis. Kusjuures, nii naljakas, kui see ka pole, siis võib mul veel lõpp-punkt muutuda. Nimelt: tavaliiklejale on Lääne-Viru üks tore koht, sest seal kõige rohkem kõvakattega teid. VAnaema juurde sõitmiseks väga hea paik, kuid Talverallit on peaaegu võimatu teha. Kesk-Eestiga ei saa teedevõrku üldse võrrelda. Aga kes see loll tahab mööda peateid sõita? Mina mitte. Sestap võib täiesti juhtuda, et raja teise poole ehk pealelõunase osa teen uue ja Rakvere asemel saab miski muu lõpp-punkt ja peokoht olema. No ei meeldi mulle enda tehtud rada. Kui hetkeseisuga seal on kõikjal libe, siis ma ei tahaks riskida lumeta veebruari ja täiesti mõttetute mustakattega teedega. Lisaks, nii palju väikeseid teid olid peale lumetuisku täiesti läbimatud, et jälle riskida ei taha. Kuigi, labidas saab kohustuslik varustus olema Igaks juhuks
PlyVal64 Kirjutas:Midagi head peaksid kõik rallurid JJaani kolakogumile andma. Näiteks 10 krooni? Annetusena, mille vastu saab KP läbimise kellaaja. Aga võib ka puid lõhkuma pannapeaks vist mõistma, et seekord kesk Eestit rallitakse?
aeg ikka veebruari alul?
unicman Kirjutas:egas selle aastase,s.o. 2006, ralli kohta miskit kuulda ole?