Postitused: 2,374
Teemad: 9
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
29-01-2014, 18:18 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 29-01-2014, 18:21 PM ja muutjaks oli
maisalup.)
noo üks detail kuhu vaja augud saada on 300x500x2500 ja umbes 50kg kaalub, pole just lihtne tegevus selle pinki vinnamine aga võimalik.
Seda rebir taolist trelli ma just otsisingi. See peaks mulle suurepäraselt sobima.
Postitused: 616
Teemad: 4
Liitus: Oct 2009
Maine:
7
Mina ostsin endale sellise drelli metalli puurimiseks: Hitachi D13VG
Spetsifikatsioon
Garantii isiklikuks kasutamiseks, kuudes 24
Kaal 2,1 kg
Arvutuslik väljundvõimsus 720 W
Kiirus koormuseta 0-600 min-1
Plastist kiirkinnituspadrun +
Puuriotsaku maksimaalne läbimõõt puidu, terase puurimiseks 70/13 mm
Maksimaalne jõumoment 74 Nm
Komplektis on keeratav külgkäepide
Postitused: 205
Teemad: 10
Liitus: Dec 2012
Maine:
-5
Õiged töövõtted, õige puur ja pöörded ja läheb nagu või sisse.Nimi tööriistal alati just ei loe kui tead mida teed aga kivitolmu, puurid või lõikad betooni vms abrasiivosasid ei kannata neist ykski.ma ei saanud muud moodi kui pidin relaka kettale koja peale ehitama koos äratõmbega,reduktori jahutuse panin katte alla ja lisaõhk peale ja sama harjadega , filter taha koos lisaõhuga.Seni töötab.Esimesed 2 läksid kiiresti läbi.
Tänapäeval on puuride ja tarvikute tööriistade valik ikka oluliselt suurem kui nõuka ajal ja kui kellegil on mingi nõuka ajast pärit relaka moodi asja pilti siis võiks selle noorematele ka vaatamiseks siia üles laadida..
Postitused: 6,992
Teemad: 58
Liitus: Jul 2012
Maine:
97
Vene ajal oli selline rella:
http://www.soov.ee/raplamaa/Lihvimissead...m?ca=1&w=3
Ka sellel viguril on reduktor sees, miskipärast telje suunda ei muudetud.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 4,469
Teemad: 35
Liitus: Sep 2009
Maine:
52
(31-01-2014, 20:56 PM)vant Kirjutas: "Relakas" nõukogude ajal?
Venelane ei mõistnud või ei tahtnud ju relakat teha. Vähemalt rahvamajanduses sellist riista küll polnud.
http://www.osta.ee/korikai-14414714.html
Midagi väga kohmakat küll tehti. Pole relakas selle õiges tähenduses aga see kõrikäi andis mingi liigutusevabaduse võrreldes kohtpaiksega. Küllap sai sinna käia asemel ka kettaid panna. Toide oli nagu tol ajal kombeks ohutu pingega 3 faasi 36V ja 400Hz.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 205
Teemad: 10
Liitus: Dec 2012
Maine:
-5
Ma olen ise näinud kunagi poisikesena töökojas suurest relakast oluliselt suuremat asja, kogu korpus oli nagu alumiiniumist vms, ilge jurakas..ja otsas oli nagu käiaketas.
Postitused: 1,069
Teemad: 29
Liitus: Jul 2007
Maine:
35
Ma räägin siiski nurklihvijast.
Mingeid lihvimiseks/käiamiseks mõeldud asju venelane mõistagi tootis.
Postitused: 2,172
Teemad: 97
Liitus: Jun 2009
Maine:
30
Nõukaajal ei pidanud suurriik SSSR vaeva nägema selliste pisiasjadega. Selle tegid ära sõbralikud sots riigid (käsu korras). Sellest ka selleaegne venekeelne nimetus sellisele nurklihvijale "BALGARKA" kuna valmistajaks oli sõbralik Bulgaaria. Kuju on enamjagu sama... korpus oli ainult alumiiniumist-silumiinist. Kellel selline riist oli see tegi ka sellega kõva raha...(keskkütte süsteemide täielik vahetus korrusmajades+ keevitaja, kes keevitab elektroodiga läbi peegli nurga taha ja survekindlaks)
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA
Postitused: 603
Teemad: 39
Liitus: Apr 2009
Maine:
10
Ma olen näinud, kuidas analoogse pingi peal tsiklirehve vahetatakse. Üli lihtne tundus. Aga seal käis heebel ülevalt torust läbi ja siis keeras heebliga rehvi maha. Käpp oli ka küljes, millega sai rehvi vajadusel veljest eemale suruda. Tahtsin endale ka sellist pinki osta/teha mingiaeg.
Almost Again
Postitused: 603
Teemad: 39
Liitus: Apr 2009
Maine:
10
Küsimus laiemale ringile. Nimelt tsiklit laiali harutades tulid kaks ebatavaliste peadega polti vastu. Kolmnurk peadega poldid. Ja asja teeb veel põnevamaks see, et pea ümbruses on päris vähe ruumi. Teisele poole, kus mutter asetseb tavalise padruniga ligi ei pääse. Ehk siis peaks olema õhukese seinaga padrun. Siit ka siis küsimus.
Kas keegi oskab öelda, kuskohast ma saaksin kolmnurk padruni?(õhukese seinaga) või siis mõni toruvõti, mis peaks peenema seinaga olema.
Õhukese seinaga padruneid olen juba kuskil näinud. Ebays olevad kolmnurk padrunid on liialt paksu seinaga, et neid sinna mahutada.
Almost Again
Postitused: 837
Teemad: 17
Liitus: May 2012
Maine:
3
(11-02-2014, 23:21 PM)Necro Kirjutas: Küsimus laiemale ringile. Nimelt tsiklit laiali harutades tulid kaks ebatavaliste peadega polti vastu. Kolmnurk peadega poldid. Ja asja teeb veel põnevamaks see, et pea ümbruses on päris vähe ruumi. Teisele poole, kus mutter asetseb tavalise padruniga ligi ei pääse. Ehk siis peaks olema õhukese seinaga padrun. Siit ka siis küsimus.
Kas keegi oskab öelda, kuskohast ma saaksin kolmnurk padruni?(õhukese seinaga) või siis mõni toruvõti, mis peaks peenema seinaga olema.
Õhukese seinaga padruneid olen juba kuskil näinud. Ebays olevad kolmnurk padrunid on liialt paksu seinaga, et neid sinna mahutada.
Kui polt liiga kõvasti kinni ei ole, saab vastava mõõduga 6 kant padrunil lõigata kolm külge maha ja siis jääbki alles kolmnurkne padrun.
Küll aga kui asi on hullu jõuga kinni, siis keerab kas kandid maha, või padruni lõplikult katki.
Kui poldid saab asendada uuega, siis mina kasvõi keevitaks mingi mutri peale ja asi vsjoo.
Come to the dark side, we have cookies!
Postitused: 2,172
Teemad: 97
Liitus: Jun 2009
Maine:
30
Kaugetest aegadest välja ilmunud ühepostiline autoremondi tõstuk. Valmistatud nõukogude liidus ja väidetavalt tõstab 2T auto üles.
Kas keegi teab midagi kosta sellise tööriista kohta?
http://nagi.ee/photos/pildidplatsil/2285...et/378061/
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA