Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Minul on. Nimelt mu Granadade hulgast kõige usaldusväärsem oli läbi aegade 2,3 manuaal ilma igasuguste lisadeta. Kahjuks tekkis lapse sõiduõppe käigus vasakpoolsetele ustele ülekate... Ostetud küljekarbid koguvad siiani tolmu, ehk lähevad kunagi mõnele teisele autole.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 95
Teemad: 9
Liitus: Jan 2012
Maine:
1
Palun mitte postitada siia datsuni jne pilte, paha hakkab neid vaadates! Jääge ikka teema piiridesse! Lääne autod on alati meeldinud ja seda teemat avades loodan alati näha midagi huvitavat mitte keevitusobjekti. Tehke palun eraldi teema oma plätsunite nostalgitsemiseks!
Postitused: 2,171
Teemad: 97
Liitus: Jun 2009
Maine:
30
24-02-2014, 00:54 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 24-02-2014, 01:03 AM ja muutjaks oli
h2rra.)
S itt-häppens... kui juhtusid klikkima antud teemale...
".Rada kangelaste kalmule ei rohtu iialgi"...
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA
Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Mul ka selline tunne, et päris kõike, mis pähe kargab ei pea kohe kirja panema. Vahetevahel olen suutnud hoiduda...
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Ma kohe pean siia panema paar Datsuni pilti
DATSUN ROADSTER
DATSUN FAIRLADY
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 463
Teemad: 2
Liitus: Feb 2013
Maine:
1
ratsun.net ja nostalgitsemist ja kõvatamist jätkub kauemaks.
Postitused: 423
Teemad: 29
Liitus: Apr 2010
Maine:
1
Mis Datsunil viga ja miks teda diskrimineerida, samuti lääne auto ja paljud meist omanud. Ka minu esimene oli sajaamprine ning vägagi rahulolin, see hetk.
Kuid 1996 aastal (olles enne ära proovinud palju erinevaid automarke) jõudsin arusaamisele, et minu süda kuulub kolmeharulistele, pildil olev isend on selles "süüdi"
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 941
Teemad: 1
Liitus: Jan 2005
Maine:
13
Suur salong, lihtsamad mudelid kodus remonditavad. Muid praktilisi põhjuseid eriti pole nii vana auto igapäevaseks tarvitamiseks.
Postitused: 448
Teemad: 99
Liitus: Mar 2003
Maine:
0
Julgeks lisada ka hea läbivuse, seda ka esivedustel. Kui suuremat avariid pole tehtud, siis on ka kere roostekindlus esmaklassiline.
Postitused: 188
Teemad: 11
Liitus: Nov 2006
Maine:
3
Kas Eestis ka mõni Datsun Violet veel leidub?