03-03-2014, 19:08 PM
(03-03-2014, 18:52 PM)Mart Laanelepp Kirjutas: Kuna oman ka Mosset peaks ka midagi kirjutama
Ise arvan ka, et Mosse ei ole kõige mõistlikum igapäevaauto. Aru ma ei saa kust tuleb vastupidavuse jutt, Mosse foorumit jälgides on koguaeg kellelgi tagasild laiali, jagajavõll pooleks, bensupumba membraanid läbi jne. Endal samad kogemused. Vastupidavaks võib vast mootori rauda pidada. Igapäevaautoks on mul Opel, ainukese veana minu kasutuses olnud seitsme aasta jooksul ütles kunagi aju üles, mis vajas natuke jootekolviga torkimist ning läks maksma paarsada krooni.
Aga siiski, hommikul tööle minnnes kui väljas ilus ilm on ajan ma garaazist millegipärast Mosse välja ja lähen sellega
(Kütusekulu kohta ka- Sõbral on V8-ga audi, maanteel viiekesi võtab 12, mosse täpselt samamoodi)
Vaat imestan ka ise,et igati toredas Mosse foorumis on meestel tööd kuhjaga. Olen Sinuga täitsa nõus,käib jube tohutu juppide vahetus ja remont. Kuidas kõigil on niipalju jõudu asju vahetada.... Endal teen korra aastas suurema ülevaatuse ja sättimise ja rohkem pole vaja,sõidan aasta läbi. Vanadusest ja mädanemisest tingitud tööd need on siis normaalsed. Ei ole mul ühtegi tagasilda läinud ega midagi suuremat,käigukasti pole ka asja olnud. Tahaks isegi huvi pärast sisse vaadata aga mis sa tervest asjast ikka lõhud.....

Aga tõsisematele meestele sobib Mosse ka igapäevamasinaks,sest remonti saab teha kodus ja juppe lademes. Sõidumõnu veel lisaks+.