Postitused: 71
Teemad: 0
Liitus: Aug 2014
Maine:
0
Töö on vägev tehtud !
..oot ! Mis nüüd uus moeröögatus on hiirtemasin ?
Postitused: 365
Teemad: 81
Liitus: Jan 2012
Maine:
9
Väga hea ja tubli töö on ära tehtud! Ootan valmimist ja kindlasti on ka lõpptulemus korralik! Edu!
Omaette nokitseja.
Postitused: 3,687
Teemad: 114
Liitus: Jan 2003
Maine:
36
ulmeliselt palju tööd (aga nt rattakoopa osas jube kena tulem). Oled enam-vähem ka kursis, kui palju töötunde sukimuki saanud on ning oskad edasist prognoosida?
igatahes ma loodan, et "Devil" häbeneb - see kõik on siin ju paljuski halva eeskuju andmise tõttu
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 2,522
Teemad: 54
Liitus: Jan 2008
Maine:
56
Liitus: Jan 2008
Maine:
56
Siitpoolt ainult plussid kontole
Liitus: Jan 2012
Maine:
9
Mis siis pillist saanud on ?
Omaette nokitseja.
Postitused: 1,387
Teemad: 316
Liitus: Jun 2005
Maine:
7
Jõle kõrgelt lasid kivikaitset. Pole peale ülevärvimist ta ilus. Ma omal Leylandil ka värvisin, kaubikul pohh aga silmale ei meeldi. Sinu putukas nagunii vast metsa ja muud jama ei vea ja igasugustes iks kohtades ei sõida.
Postitused: 1,282
Teemad: 48
Liitus: Sep 2007
Maine:
12
Kui sinna kivikaitsele paksult täitekrunti uhada ja siis normaallt nühkida sis ei jää asi sugugi hull.
Opel Manta B 2x 1980:Toyota Celica Supra 1983
Postitused: 6,992
Teemad: 58
Liitus: Jul 2012
Maine:
97
Tubli, nii käibki! Kunagi igiammu üks tuttav, kes kord - kaks aastas oma sapakat värvis, ütles selle kohta: Ega see n.ss enne lõppe kui värvi selga lased
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 884
Teemad: 55
Liitus: Sep 2008
Maine:
32
Seisab see projekt aastaid aianurgas, uutele oleks vaja ruumi teha kui keegi tunneb, et tal oleks sellist punni rohkem vaja kui mul siis võib märku anda. Sobib rohkem, kellel dokumentidega kere olemas.