Postitused: 1,585
Teemad: 20
Liitus: Jul 2008
Maine:
28
Ka minu mõte liikus sama teed, seepärast nimetasin hammasvööga hooratast. Kui alates JUMZ-ist peaks olema nagu kõigil starteri võimalus, MTZ 5 oli tõesti ilma ja soon hoorattal ka vist laiem.
Kes oskab, see teeb - kes ei oska, see õpetab!
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Neid pilte vaadates, pead varsti jumzile vintsi sebima. Samas pole soos seda haakida nagunii kuhugile
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 852
Teemad: 16
Liitus: Apr 2006
Maine:
17
Ette laiemaid balloone vaja siis lükkab kopaga välja nagu muuseas
Postitused: 2,111
Teemad: 91
Liitus: Sep 2009
Maine:
21
Meelis palju on JUMZi kõrgus maast kopa ülemise osani, kui kopp on tava transpordi asendis? Kui ma ei eksi, siis olen samast kohast omale JUMZi vedamas, kust sina seda omal ajal tegid. Transat sul endal vist polnud?
Aitan seadmete monteerimis ja demonteerimistöödel ning konstruktsioonide ehitamisel
www.ransar.ee
info[ät]ransar.ee
51934170
Postitused: 5,280
Teemad: 71
Liitus: Oct 2011
Maine:
130
Nii, kõrgus mõlema mastiga on transportasendis 3.80, ilma viimase mastita tuleb transportasendis kõrguseks 3.20 ja kabiini kõrgus on ca 2.70
'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
Ulila Jäärada FB
Maine:
21
Meelis, kui pikka kärusse sa osa seda kopa noolt ära pakkisid? Vist seesama p**** n**** tegelane on nõus ära tooma nii, et panen osa masti sõiduauto järelkärusse...
Aitan seadmete monteerimis ja demonteerimistöödel ning konstruktsioonide ehitamisel
www.ransar.ee
info[ät]ransar.ee
51934170
Postitused: 11
Teemad: 2
Liitus: Mar 2014
Maine:
0
Ehk saaks möne pildi sellest " haagis kopast " ?
Maine:
21
Ega sul neid sõnniku harke alles pole ja juhtumisi äkki üleliigsed?
www.ransar.ee
info[ät]ransar.ee
51934170
Postitused: 98
Teemad: 1
Liitus: May 2014
Maine:
2
(10-09-2014, 08:22 AM)mlsluik Kirjutas: Ette on laiemaid rattad tõesti vaja, eks proovin need lähiajal alla visata. Laiad rattad olid olemas juba aga metsakal oli neid rohkem vaja
Taha tulevad laiemad vaherõngad topeltratastele, olen samuti kolmanda rattapaari peale mõelnud.
Selle arutelu peale mõeldes tuli mul kunagi mõte, et miks ei võiks ka ette panna topeltrattad. Viis auku on veljes olemas, vaherõngad vahele ja miks siis kärama ei peaks? Vaherõngad on ju niikuinii
custom made.
Kui laiad on Sul praegused tagumised vaherõngad ja kui suured tahad uued panna?
Liikuv tehnika kulub, seisev tehnika laguneb.
Maine:
21
Segan veel sinu teemat. Ega originaal istet ei ole üleliigset? Mul hetkel lahtine taburet sees.
www.ransar.ee
info[ät]ransar.ee
51934170