(12-10-2014, 12:02 PM)Tift Kirjutas: Midagi siis jälle avalikkusele näidata. - ütles austet maitus.
Mulle meeldib neljas pilt, kui algusest lugeda. Kõik nähtav on kenaste proportsioonis ja kena vaadata! Rataste suurused, vahemaad, kaugused jne.. jälgin huviga kõike juurdekasvavat. Emmotsinaalne laks nädalavahetuseks käes ja maksma ei peagi midagi
!
Tänan- kõlab lausa nagu kompliment

! Samas aga, ega peale sind mu nokitsemine kedagi ei paista eriti huvitavat ka

.
Eks raam on loodi järgi tehtud ja peab tasane olema siis. Diagonaalidega ei kannatanud aga raami paika saada. Ei tea, kas silla kinnitused ei ole sama koha peal või milles asi. Raamist selle auguni, mis seal silla kandepinnal on, on kõik täpne, aga kui diagonaalid paika panin, siis oli silmaga näha, et pole õige. Nüüd kui selle rippsüsteemi plaadi kätte sain, sain selle järgi ka küljed paralleelseks. Lasin plasmaga lõigata 20 nesest ja ma ei ütle mis maksis

. Aga see vidin, kuna ta seob ära tagasilla ja rippsüsteemi, peaks nagu asjast traktori tegema , nii, et ma ei nuta seda raha taga ka

. No kuramuse raske on see asi küll, vaatamata sellele, et samapalju kaalu tuleb talle veel külge keevitada. Alla tulevad ju veel 30 sesest materjalist aistehoidjad, mis on pikalt selle plaadi alla keevitatud, tagant tulevad need otse alla ja eestpoolt tulevd need ülemise plaadi küljest kaarega üle silla, silla alla välja. Aga kaal on ju ka hädavajalik...oma kakssada kg hakkab see asi kindlasti kaaluma- õnneks on mul tali

.
Tegelikult
tahaksin sellist nõu küsida, et kas keegi on puidust-vineerist šablooni järgi metalli lõiganud. Vineerist oleks see šabloon lihtne teha, aga kas see asi muutub enne tuhaks kui lõigatud saan, või siiski kannatab niipalju välja? No kaks šablooni kannatab ju ka teha, kuna on kaks aisahoidjat- tikksaega välja ja valmis. Mingi kriipsu järgi ma nende asjade väljalõikamisega aga kindlasti hakkama ei saaks...