Postitused: 677
Teemad: 16
Liitus: Aug 2011
Maine:
18
(20-10-2014, 12:20 PM)Marko Kirjutas: Selle seltskonna
https://www.youtube.com/watch?v=1OOhcOtT39s
kõrval on asfaldimehed lausa kvaliteedietalon.
Nali naljaks, aga täpselt samamoodi on ehitatud keldri vaheseinad mu 87 aasta ridaelamu poksis
vabal ajal painutan kaablit...
Postitused: 3,779
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
Edasijõudnud jõuallikaga väikeauto:
http://youtu.be/wyy8yRWeKkI
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Su silmad on nagu tähed taevas...hõkk...üks kõrgemal, kui teine...
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
oli tõesti masendav video ja nalja ei leidnud kopika eestki.
aga siin äkitse tegemist põlvkondade vahega?
meie, lubjakad, ei jaga lihtsalt matsu.
Maine:
46
(22-10-2014, 11:12 AM)diesel Kirjutas: oli tõesti masendav video ja nalja ei leidnud kopika eestki.
+1
Postitused: 2,171
Teemad: 97
Liitus: Jun 2009
Maine:
30
(22-10-2014, 11:12 AM)diesel Kirjutas: oli tõesti masendav video ja nalja ei leidnud kopika eestki.
Tihti on tegu meditsiinilise probleemiga...kelle nalju meie ei mõista.
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Minule näiteks ei meeldi konksuga naljad. Tegelikult ei meeldi mulle üldse naljad kalameestest. Ma räägin ühest oma hiljutisest unenäost teile. Võibolla koos pisikeste juurdehindlustega, kuid põhisüsteem jääb samaks. Niisiis...
Oli kena suveõhtu, ning hetk tagasi visanud tööriistad nurka ja oma traktori kallal töö lõpetanud, mõtlesin minna kalale. Sai sammud seatud jõe äärde. Hakkasin just lanti loopima, kui kohale ilmus ka naabrimees oma koerakesega. Vana rullis oma õnge lahti ja seadis end mu kõrval õngitsema. Aga see peni kes tal kaasas oli, vahtis mind kogu aja sellise tigeda pilguga, ühesõnaga vastik, pisike ja närviline nuustik. Nu, tervitused tehtud, saatsin landi spinnaga teele aga lant, selle asemel et vee poole lennata, pani oma konksuga otse kõrvalestast läbi. Kisa ja verd oli taevani. Rapsisin ja sikutasin mis hirmus, lant raisk lahti ei tulnud. Naabrimees aina röökis ja tahtis mulle kallale tulla, kuna augustatud kõrvalest oli tema oma. Peni klähvis ja üritas mulle hammastega munadesse hüpata. See tal eriti ei õnnestunud, kuna ta oli vastikult masajalgne, kuid see-eest laksasid ta lõuad ümber mu sääremarja kinni. Valust hakkasin ma aina rohkem rapsima spinninguga ja vanamees veelgi rohkem röökima. Lõpuks vana ei suutnud enam adekvaatselt käituda, ning sellepeale kui ta haaras põuest pussi, lennutasin ma peni kiire jalahoobiga jõkke, ning panin jooksu. Naabrimees hakkas mind muidugi taga ajama. Jooksnud maha oma 3km, vaatasin tagasi ja ennäe imet, naabrimees ei olnud sammugi maha jäänud, ise 70 aastane vanatoi. Siis lõi pildi ette. Lant oli ikka veel läbi vanamehe kõrva, ning spinning minu käes. Kurat, ega ma seda spinnat maha ka ei viska, maksis teine paraja portsu öirosid. Lasin siis rulliku vabajooksu peale ja hakkasin eest ära litsuma, vabalt tamiili maha keriv spinna õlul, karjuv ja verine vanamees sabas, ning kiiresti lähenev, masajalgne märg peletis viimasena järgi rühkimas.
Ja siis ärkasin ma kahjuks üles.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Maine:
46
23-10-2014, 08:56 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 23-10-2014, 09:01 AM ja muutjaks oli
Basilio.)
(23-10-2014, 07:22 AM)maitus Kirjutas: Ega mäletagi kuidas see jutt edasi läks, aga naljakam osa sai selle seigaga kindlasti läbi ka .
Mina mäletan veidi teistsugust versiooni, kus vedavas autos oli lõbus selzkond. Keegi ärkas tagaistmel üles, vaatas taha ja karjus juhile kõrva, et "Mendid taga! Anna nüüd lapatsit!"
Kui "jälitajat" kuidagi maha raputada ei õnnestunud, prooviti ühel ristmikul 90* teha...
Tulemusena jäid maha politseiauto, katkine tross ja vedava auto tagapamper koos numbriga. Pamper koos numbriga olla järgmisel hommikul ukse taha viisakalt ära toodud ja ainult mainitud, et eile läks slepis sõit veidi ägedaks, ära nii enam tee!
Poolitsate auto oli vist mosse ja veduriks midagi äkilisemat.
Midagi päevakajalist ka. Kopipasteet ühest sõbralikust foorumist. Loodan et nad ei pahanda.
Üks andekas kamraad pakub oma versiooni saatuslikust vaheltlõigatud sõnumist, mis käivitas kogu selle allveelaeva- jama Rootsi territoriaalvetes. Vajalik siiski mõningane vene keele oskus :wink: :mrgreen:
Sõnum, mille Rootsi merevägi vahelt lõikas aga desifreerida ei suuda: "Aхуеть блядь!!! Бардак траханный! Калининград, здесь капитан грёбаного ДД! Какой-то бухой долбоёб-алконавт люк разъебал ёбанной матери! Короче, корыто однохуйственно идёт в гости к Mу-Mу, капец..Конец фильма немного не хеппи-энд, конечно, но в целом заебок."
Postitused: 4,441
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
49
Ülejäänust sain aru aga see mu-mu tekitab küsimusi. Kolmest põrsakesest ta pole. Kust pärit?
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 5,832
Teemad: 743
Liitus: Apr 2002
Maine:
31
23-10-2014, 10:19 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 23-10-2014, 10:20 AM ja muutjaks oli
Aspelund.)
Mumuu? Koolikirjanduse lugu kutsikast, kes merekooli saadeti. Autoriks I. Turgenev.
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D1%83%D0%BC%D1%83
A.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!