14-11-2014, 14:20 PM
Kui sa oled aktiivne nagu mesilane, tugev nagu härg, kappad päev läbi ringi nagu hobune ja oled õhtuks väsinud nagu koer, siis peaksid konsulteerima loomaarstiga. Suure tõenäosusega oled sa lihtsalt eesel!
(17-11-2014, 23:02 PM)Raivo Kirjutas: Vahest on nii, et mitmel asjal on sama nimetus. Vahest juhtuvad veel ühes valdkonnas kasutatavad ka olema. Nii on kõva lärmi korral head kõrvatropid. Lärmakal ehitusel on vaja raskemate asjade tõstmiseks tõstetroppe.Selle peale tuleb küll ühed tropid teha.
Nii otsis töömees ehituspoe riiulite vahel lootusetult, kuni kohtas müüjanäitsikut ja päris: "Kus Teil siin tropid on?"
... millepeale näitsik teatas täiesti süüdimatult: "Tropid on meil kassas!"
(17-11-2014, 21:48 PM)karvik Kirjutas: Pensioni müüjatega on minul jäänud kaup alati siis katki kui ma soovitan lepingu teha selliselt, et ma saan lepingu omale sobival ajal lõpetada.
Olen kohanud ka ühte Jukut kes selle jutupeale korralikult käima läks, aga ei saanud ka tema mulle selgeks teha miks mina ei või otsustada millal mul sellest asjast kopp ees on.
(18-11-2014, 23:58 PM)Madlobster Kirjutas: Vastan siis, et pinochios ka kass basilio ja kaval rebane rääkisid pinochiole, et mata oma raha siia ja tulevikus on sul siin raha puu.Khmm, üldiselt on tegu alatu laimuga! Aga kui keegi raha matma läheb, siis võiks mulle privas asukoha teada anda. Olen nõus vabatahtlikult seda puud kastmas käima!
(19-11-2014, 11:54 AM)umm Kirjutas: Mis mõttes ei läinud puu kasvama. Vähe usute!Kui vaadata nende "pensjuunisammaste" senist seisu ja uut kampaanialainet, siis puu küll kasvama ei läinud, aga ahvatletakse uut istutama. Et küll see ikka läheb!
(19-11-2014, 22:30 PM)pvr Kirjutas: Tundub, et viimasel ajal saab igaüks lasteaeda pidada, just ostis keegi meie töökoja hoovil ära ühe maja ja ehitab seda lasteaiaks, seda siis Eesti Energia endisel teritooriumil, sügavas tööstusrajoonis. Keegi linnavalitsuses on ikka peapeale kukkunud, et sellist asja lubatakse.
(20-11-2014, 00:20 AM)taavi Kirjutas: ega need multikad on ka üsna ropud, mis lapsed vaatavad
http://vipovi.com/14-cartoons-paused-rig...source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=14-cartoons-paused-right-moment-4-thinking
(19-11-2014, 18:06 PM)Basilio Kirjutas: Küsimusi tekitav lasteaia koduleht:
http://n.aljonuska.edu.ee/aadress-kontakt/
kus on selline tore pilt:
Huvitav, millega lapsed seal tegelevad? Raske õppustel, kerge lahingus?