Postitused: 1,794
Teemad: 9
Liitus: Oct 2014
Maine:
33
Õnnelikud inimesed, kes seda jubedust vaadata jõudsid. Nüüd väidab kastike, et keegi genri ham on esitanud omandiõigusekaebuse ja suutuub ei saa enam eestlaste kodumaa ja muu armastust nähtaval kujul vahendada.
Postitused: 3,779
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
19-12-2014, 09:54 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-12-2014, 10:04 AM ja muutjaks oli
Basilio.)
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Maine:
46
(19-12-2014, 12:41 PM)Roland Kirjutas: Ideed aastavahetuseks...
http://www.autonet.ee/uudised/kurioosumid/66151
Pipi-mängu uus tase. Hea et tüübil silmad pähe jäid, saab veel korra proovida.
Postitused: 5,832
Teemad: 743
Liitus: Apr 2002
Maine:
31
Ehk keegi seletab mulle, miks see sitaga naljatamine on autonduse portaalis?
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Kuna tundub, et teatud naljad on siin momendil eriti kuum teema, siis lisaks ka ühe. Vähemalt autod ja vormis olendid on esindatud. Tegemist siis Rémi Gaillard'i viimase sünnitusega.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Maine:
46
Postitused: 1,209
Teemad: 22
Liitus: Dec 2003
Maine:
6
(19-12-2014, 14:31 PM)Aspelund Kirjutas: Ehk keegi seletab mulle, miks see sitaga naljatamine on autonduse portaalis?
No aga põllumajandustehnikast on siin foorumis samuti juttu. Pürotehniline sõnnikulaotur - igati innovaatiline idee ju
. Videos nähtu on vaid pisike algprototüüp. Aga kui keset põldu üks suurem lehmapasapatarei vedada ja sinna ikka märksa priskemad laengud sisse torgata - mõelda vaid, kui palju diislikütust ja traktoristi töötunde saaks kokku hoida. Masinate ressurssidest rääkimata.
Puruks ja pool pööret tagasi!
Postitused: 5,832
Teemad: 743
Liitus: Apr 2002
Maine:
31
Ma ei pidanud silmas meid. Seda ma juba tean, et siin lahatakse vajadusel anatoomiat nii alt kui pealt. Ma pidasin silmas Autoneti portaali.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 870
Teemad: 3
Liitus: Feb 2012
Maine:
13
Üks väike vahejuhtum.
Olin toast väljumas ja saanud kaasa nimekirja mida poest veel vaja võiks minna, otsustasin, et igasksjuhuks püüan nimekirja läbi lugeda, et hilisemaid jamasi vältida.
Üheks asjaks oli ilusa suure algustähega kirjutatud "Rihokas viiner". Enne kui mu tõlkemasin õige asja välja suutis sortida oli rikutud mõtlemine välja mõelnud, et nüüd peab Rihot nülgima minema ja samal hetkel kostus teisesttoast teade: "Võta munad ka!"
Kui on raha, siis ostan bensiini ja sõidan tsikliga. Kui ei ole, siis sõidan ilma.
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Nii sügavmõtteline
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 1,295
Teemad: 50
Liitus: Nov 2006
Maine:
17
Mõned päevad tagasi sattusin kasutama ühistransporti. Pressinud ennast pilgeni täis autobussi, hakkasin uurima võimalusi pileti augustamiseks. Paistab, et ise ei küüni kompostrini, noh, selge siis, et tuleb pilet edasi anda. Vaatan enda ees seisvat meesterahvast ja mõtlen: kuidas tema poole pöörduda, kas sinatades või teietades? Mõtlen loogiliselt.
Tegemist on ekspressbussiga, seega kui see meesterahvas eelmise peatuses maha ei läinud, siis järelikult sõidab ta minu linnaossa. Sõidab, lilled peos, järelikult naise juurde. Lilled on ilusad, järelikult ilusa naise juurde. Linnaosas, kus elan, on ainult kaks ilusat naist: minu abikaasa ja minu armuke. Minu armukese juurde see mees ei saa sõita, kuna parajasti sõidan ise tema juurde. Järelikult sõidab ta minu naise juurde. Minu naisel on kaks armukest: Pets ja Tiit. Pets ei saa see olla, kuna ta on ära Rootsis töölähetusel, seega:
"Näh, Tiit, löö pilet läbi!"
"Kust Teie mind tunnete?!"