Postitused: 631
Teemad: 84
Liitus: Aug 2002
Maine:
1
Nüüd natuke aega möödas ja uus foorum töötab kah normaalselt. Kuidas siis selle raamatute andmebaasiga jääb? (vt teema esimene postitus) Praegune ost-müük näib küll toimivat. Ega tegelikult midagi muud vaja polegi,kui Raamatukogu teema alla jääb alati esimeseks TOPIC-uks selline koht,kus igaüks paneb kirja tal olevad teosed. Midagi muud sinna ei kirjuta ja kui keegi kasvõi kogemata sinna midagi muud vahele kirjutab,siis see kustutatakse modede poolt lihtsalt ära.
1950 M-400; 1962 K-175A; 1984 Accord, 1973 Mopar power, Swedish daily-driver Wagon
Postitused: 1,675
Teemad: 188
Liitus: Sep 2001
Maine:
16
mh alles nagu sai seda tehtud.... mingi ~200 liiget sai kustutatud...
Postitused: 3,080
Teemad: 203
Liitus: Jan 2004
Maine:
59
Hõljukil ju hea mõte, kuid igaüks võib ju oma vanuse välja mõelda....no et regides kirjutan et olen seitsekümmend viis aastat vana ja nimi on kabi666 ning enamustes teemades võtan sõna kasutades eesti teismeliste tähestikku \"xyz\"
samas teen ettepaneku registreerides mittelubada nimesse kombinatsiooni \"666\". Ma ei ole küll (eba)usklik, kuid hakkab ära tüütama, praegusel hetkel 666 mehi kokku 11.
Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Postitused: 2,125
Teemad: 74
Liitus: Jan 2004
Maine:
13
Seep´ see on... , edukal pole kirumiseks põhjustki...
loll on loll olla.
Postitused: 220
Teemad: 18
Liitus: Feb 2004
Maine:
0
No millal registreerub kahe tuhandes foorumlane?
NB! Loodetavasti mitte kolmanda maailma tegelane, neeger või muidu lihtsalt vaene.
Postitused: 3,663
Teemad: 114
Liitus: Jan 2003
Maine:
36
Ted Kirjutas:Registreerunud kasutajaid on hetkel: 2000
Viimati registreerunud kasutaja on karin007
...pean vist lillede ja tordiga kasutaja ukse taha minema? Kui vaid teaks, kuspool see uks asub
natuke arvamuse avaldamist nimedest:
isandpauk Kirjutas:samas teen ettepaneku registreerides mittelubada nimesse kombinatsiooni \"666\". Ma ei ole küll (eba)usklik, kuid hakkab ära tüütama, praegusel hetkel 666 mehi kokku 11.
mind kah häirivad igasugused nõmedad või kahtlaselt suure kõlaga nimed. Aga samas - on hea, kui nimi on informatiivne. S.t, kui keegi peab vajalikuks endale võtta kasutajanimeks näiteks \"satan666\", siis see loob kahtlemata meis kõigis mingisuguse eelarvamuse tema klaviatuurilt pärineva jutu kohta. Ning kuna see eelarvamus end ilmselt ka õigustab, saab vaid sõnavabadust tänada - inimesehakatis näitas kohe välja, kellega tegu.
oeh, pikk ja ümmargune sai - aga uba ehk jutus olemas/mõistetav
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 267
Teemad: 28
Liitus: May 2003
Maine:
1
Mul tuli ka üks mõte pähe. Pigem küsimus laiemale ringile ja foorumi pidajatele.
Kas oleks inimesi kes avaldaksid arvamust ja jagaksid kogemusi \"jalgratta\" teemal. Arvestades asjaoluga, et see leiutis on peaaegu kõikide jaoks siis elus olnud esmane kokkupuude tehnikaga, siis tekiks nii mõnigi väärikas teema. Pealegi on inimesi, kes koguvad ja taastavad eelpoolnimetatud riistapuid. Ise pakuks välja, et alateema \"Jalgratas\" sobiks UUNIKUMI teema alla.
Mis avalikkus arvab?
Puhh.
Postitused: 636
Teemad: 53
Liitus: Dec 2003
Maine:
1
Ka mina olen sellele mõelnud ning olen täiesti poolt. Omalt poolt pakun välja tekitada \'\'Poll\'\' ehk küsitlud avalikkuse arvamuse teada saamiseks.
Postitused: 458
Teemad: 54
Liitus: Jul 2002
Maine:
1
Mul tekkis selline mõte, et nagu mototeema all on rubriik identifitseerimine siis kas oleks halb kui sarnane teema oleks ka uunikumide all. Mul näiteks ühed vanad veoka sillad vaja varsti identida ja siis oleks hea sinna sokutada. Samamoodi võiks sinna panna näiteks fotosid identimiseks jne jne.
Postitused: 3,155
Teemad: 69
Liitus: Sep 2002
Maine:
62
See asi oli tegelikult vist ammu plaanis, nüüd on igatahes olemas.