Postitused: 2,078
Teemad: 19
Liitus: Oct 2004
Maine:
42
Tarviku otsast võtmiseks ma tavaliselt vajutan spindli pidurit siis kui väike hoog veel sees on ja ketas kerib ennast inertsiga lahti. Poes öeldi, et metabo ise soovitabki seda nõnda teha (vähemalt sellel mudelil mis mul hetkel kasutusel). Ei tea kas sellist nippi teiste tootjate riistad ka kannatavad?
Postitused: 6,992
Teemad: 58
Liitus: Jul 2012
Maine:
97
Metabo lubab seda trikki juba üle kümne aasta.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,010
Teemad: 35
Liitus: Jan 2012
Maine:
32
kellegil on kogemusi endoskoop kaameratega ?
kuidas need 100...200 eur koos ekraanidega asjad toimetavad ?
Postitused: 528
Teemad: 19
Liitus: Nov 2005
Maine:
2
Olen kasutanud mõned korrad värvilise pildi ja ekraaniga mudelit. Hinda küll ei oska pakkuda, kuid kindlasti mitte kõige odavamast otsast. Mulje on selline, et kui vaadeldavas kohas on pime ja koht suurem kui näit. põlemiskamber, siis on ikka suht raske orienteeruda. Lihtsalt nähtavus on nii piiratud, et üldist pilti on raske ette kujutada. Kaamera otsas olevad LEDid ei jõua suurt midagi valgustada.
Postitused: 3,010
Teemad: 35
Liitus: Jan 2012
Maine:
32
lugesin kah kuskilt välismaistest ülevaadtest, et pilt on kehva
fookus kaugus enamvähem 1...2 tolli ehk seega alla 10cm
samas tekis huvi sellise riista vastu stiilis vaataks torusse sisse mis seal paistab
aga toru võib olla ka 500mm läbimõõdus või kandiline stiilis 1m2 ristlõiget
ja tahaks mingit ülevaatlikumat pilti asjadest mis on nt. meetri kaugusel.
uurime veel
Postitused: 6,992
Teemad: 58
Liitus: Jul 2012
Maine:
97
Makital ei ole "koduperenaiste" sarja, nad reguleerivadki võimsusega sihtgruppi. Mina remontisin korra kiiruga külapoest ostetud 900? vatist Makitat 2 korda, siis läksin uuesti 1400-vatistele üle, peale seda mure kadus.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,783
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
17-02-2015, 18:41 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 17-02-2015, 18:42 PM ja muutjaks oli
Basilio.)
Mul kooles hiljuti Makita relakas GA 5030. Tõsi küll, ise piinasin ka seda kivilõikekettaga põllukivi lõigates... Tagajärg - staatori mähis + ankur + uued harjad = 30+ EUR. Nüüd käib jälle, aga pool uue hinnast sai sisse laotud. Nõrgukesevõitu on need väikesed Makitad. Väga hagu anda ei või, siis kestavad.
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Postitused: 79
Teemad: 1
Liitus: Aug 2014
Maine:
1
Pole ka kunagi relakal seda võtit kasutand ja ei teagi kus see on
Postitused: 2,323
Teemad: 22
Liitus: Jan 2010
Maine:
27
Tõin omale (kaine peaga!) 50 eurise e.koopkaamera. Mõttetus. Neli sinist Led`i ei suuda tumedat ruumi kuidagi valgustada. Võibolla siis kui alla neelad või ...topid, roosas keskonnas midagist näed. Teravustus paarist tollist lõpmatuseni- naabrimehe maja tunneb arvuti ekraanilt ikka ära. Kalatarvete poes müügimees näitas paadi jaoks allvee vaatlusseadet. Vaat see akvaariumis näis küll asjalik. Polnud tal erilist valgustust vaja, kaameraosa veidi jämedam(valgusjõudu juures!) ja hind muidugi...
Postitused: 357
Teemad: 0
Liitus: Apr 2014
Maine:
4
Mõeldud eelkõige mutri ja poldi keermete lahtinihutamiseks,mitte mutri poolitamiseks.Toimib.