Postitused: 6,911
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,145
Teemad: 60
Liitus: Jan 2003
Maine:
35
Ei teagi nüüd kas ehk hoopis naljanurka postitada...? Aga kuna mehed oma mitmemootorilise murutrimmeriga tõsiselt vaeva näinud, siis las olla siin.
Mitte, et ma kahtleks, et see lendab, lendab kindlasti, aga see va lennusuund ei pruugi ühilduda soovidega ja lendavad ka kõik muud asjad (jäsemed näiteks) mis selle trimmeri teele jäävad.
Ma soovitaks, kui Kevades Tootsile: mine soo peale ja lase seal lahti. Vaadates asustuse tihedust, siis jääb vaid tšuktši kombel möönda: Teid jääb ju veel miljard järele...
Maine:
95
20-02-2015, 15:26 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 20-02-2015, 15:27 PM ja muutjaks oli
Marko.)
Neid oli mul vanaaastaõhtul terve teeserv täis aga putru temaga ei keeda. Tassi teed saab.
Postitused: 3,779
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
Vot jolki-palki! Mis huinjaa see on?
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Maine:
95
Sulavkaitsmete kalibreerimisseade?
Postitused: 1,305
Teemad: 24
Liitus: Jul 2009
Maine:
41
Ju see on lühise tegemise masin.
Postitused: 4,447
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
51
Miskitel tingimustel seal elektrone jooksutada saab. Nähtavaks teha vist ei õnnestu. Akulaadijaks ka kõlbmatu.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 21
Teemad: 0
Liitus: Oct 2013
Maine:
0
Selle elektri vidina mõtte on see, et keerad korgi pessa enne voolumõõtjat, krokodilliga võtad nulli kilbist ja pistik seal otsas on selleks, et paned kontakti ja ongi tasuta elekter, see pole minu poolne oletus vaid praktiseeritud kogemus.
Enne muidugi keerasin tuppatulevad korgid välja mis olid juba peale mõõdetud voolu.
Maine:
95
Voolumõõtjast möödaminekuks niipalju komponente kindlasti vaja pole...