Vanatehnikast veits asi kaugel aga soov oleks üht Ford Mondeod Mk2 mis läheb vanarauda veel mingil määral päästa! Universaalkerega peaks olema! Tartu Pärnu Valga Võru piirkond on ok!
Kellegil vedeleb äkki paar lõhki külmunud või katkist IBC konteinerit (tonnine tünn) sisu mind eriti ei huvitagi mul raame vaja! on üks asi plaanis teha maikuuks! see 35 eurtsine on kallis mu jaoks samas võin sisu edasi müüa
(Seda postitust muudeti viimati: 19-03-2015, 16:03 PM ja muutjaks oli Naabrivana.)
Otsin selliseid (külmkapi) reste. Sügavus ~50 cm ja laius min 54 (ideaal54,5) cm kuni 58 cm (või saab lihtsalt lõigata või vajadusel juurde panna).
Soovitavalt roostevaba või nikeldatud. Vajadus oleks kuni 10nele restile.
80nendate Toyota pealt sellist 6-harulist pistikut otsin. Eks ma vaatan mõne romula ka üle, aga suurt lootust sellele vist ei saa panna.
Vaja uus pingeregulaator külge aretada, aga vana komplekti ei taha enne ära lõhkuda. Kuidagi isegi laeb, aga kohati liiga palju laeb
Kas see pistik tuleb relee küljest?
Kaks sarnase näoga pistikuga Alto releed peaks prügikastis vedelema, aga ei mäleta kas relee küljes oli isane vöi emane pool.
Pingerelee küljest tuleb jah. Isast vaja. Mõõdud ca 3,5x1,5 cm. Asukoht või lennutrajektoor Tallinna suunas on abiks.
Kunagi oli neid endalgi mitme tagavara-Crowni jagu, aga koristamiskire ohvriks nad kõik läinud on
Mingid autopistikud olid/on vist jah ülemaailmselt standardsed ? Selle kuuelise kohta täpsem mälestus puudub.
(Seda postitust muudeti viimati: 21-03-2015, 07:08 AM ja muutjaks oli Jossu.)
Mina otsin oma skodale karburaatorit. Hea kui saaks töötava masina pealt.
1.3l ja mõned kilovatid. Esindusest igast juppe ma sellele karpale sain ja ülevaatuselt co-ga pika punnimisega sain ka läbi, kuid 30l sajale, mind väga ei rahulda.
Siuke massin
(16-04-2012, 17:38 PM)hillar2 Kirjutas: Kas keegi oskab juhatada vene kaheteljelise traktorihaagise 2-PTS4 vedrupakini? Endal on ühes pakis pooled lehed ära murdunud.
5336 4455
Kas gas 53-e verud ei sobi- neid jääb terve tiir üle ?
(16-04-2012, 17:38 PM)hillar2 Kirjutas: Kas keegi oskab juhatada vene kaheteljelise traktorihaagise 2-PTS4 vedrupakini? Endal on ühes pakis pooled lehed ära murdunud.
5336 4455
Kas gas 53-e verud ei sobi- neid jääb terve tiir üle ?
Minu kärule ei sobi. Aga kriitilisemad said eelmine talv ära vahetatud, poes on täitsa müüa 2-teljelisele kärule vedrupakke.
Kas kellelgi on head ideed, et kuskohast saaks väikeses koguses tekstoliiti? Tüki mõõmed oleksid 15x20 umbes (ei pääse hetkel mõõtma) ja paksus võiks olla 15-20mm. Kõik poed müüvad tahvliga ja hind paneb südamest haarama. Oleks vaja ühele karpale vahetükk teha, kipub sunnik karpat tühjaks keetma ruttu.