(08-04-2015, 08:39 AM)v6sa Kirjutas: Püstasendis mõjutab loksumine vähem tühjavõitu paagist kraami kättesaamist. Vaevalt seal vaheseinu sees on.
Mõlemast paagist teed väljavõtted ju ikka põhjast, seega õhku tõmmata ei saa. Kui ülalt imema paned, siis keera nurgiti, et paagipõhjast kättesaamist kindlustada.
Tee korgid erinevad ja ongi leemede sassiajamine välditud.
Kui palju Martal alumiste veolattide kinnitus keskmise tõmmitsa omast eespool on? Pildilt paistab, et riistad hakkavad tõstmisel märkimisväärselt "ninuli" keerama. Kontrolli mõõtudes skeemiga üle.
Silindri, tõstekoba ja tõstehoobade asend on hea - maksimaalne jõud on silindri käigu keskel.
Tõstehoobade ja püsttõmmitsate ühenduspoldid käivad originaalis seest välja, kuna poldipeade otsa kinnituvad veokonksu tõstetõmmitsad.
Leemede sassiajamisest niipalju, et kunagi õnnestus mul mootorsaele leemed valedesse paakidesse valada. Õlipaak sai muidugi palju puhtamaks, aga et mujalt õli valja saada, viisin siiski sae sepetsialisti juurde. Muidugi piinlik oli ka ja eks ma seal siis kokutasin, et näe- tükk aega metsas tööl oldud ja nii loll viga ja et nagu algaja jne..... Mees siis muigas ja ütles, et ok, sina oled metsamees ja sul läksid paagid sassi, aga mina olen saemehhaanik ja mul ........krt, on ka läinud

.
Selle rinnuli tõstmise kontrollimiseks sai tehtud selline puust haar, mis keskelt naelaga nikki löödud ja mille kaks otsa siis vastavalt aiste otsa ja kepsu kinnituse kohta sai kinnitaud. Mingi anomaalia tagajärjel tõuseb siis selle haara püstine pulk mis aiste otsast alguse saab, täiesti sirgelt üles- no päris ülemises asendis tekib õrn kalle tahapoole.
Aa-need ühenduspoldid- need on sinna nii sisse pistetud kuidas mugavam olli, pole mõeldudki, et nii jääb. Tõstesilindri tagumises kinnitusaugus on hetkel hoopis pisike karvane maalrirull

.
Paagid ma paneksin siis ikkagi külili kui arvad, et see õlivõttu ei häiri.
Ehk avaldab keegi veel arvamust ?