Murdke mu autosse sisse!

Tere. Selline kurioosum, et oleks vaja hüva nõu või hüva abilist kes aitaks autosse sisse murda. Võtmed pagassis, uksed kinni, ise lolli näoga õues  Big Grin
Auto on vana mazda 626 aastast 87 ja mure asukoht Pärnus. Et noh... välja teid ei anna  Wink.
Vasta

(27-04-2015, 20:01 PM)weix1 Kirjutas:  Tere. Selline kurioosum, et oleks vaja hüva nõu või hüva abilist kes aitaks autosse sisse murda. Võtmed pagassis, uksed kinni, ise lolli näoga õues  Big Grin
Auto on vana mazda 626 aastast 87 ja mure asukoht Pärnus. Et noh... välja teid ei anna  Wink.

Lase relakaga auk kuskile,pärast keevitad tagasi ja tõmbad pintsliga üle.... Big Grin
Vasta

Helista mõnele lukumeistrile. Nemad oskavad.

A.

Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Vasta

Lukuabi küsib 42 eurot. Auto ise tegelikult on juba selles faasis, et kui keegi teda 300 euroga( on hetkel müügis) ei taha viin maale ära ja jääb noorematele põlvedele proovimiseks või lihtsalt sammalt koguma. Kurat, odavam on sisse lüüa.  Big Grin Big Grin
Vasta

(27-04-2015, 20:10 PM)weix1 Kirjutas:  ... Kurat, odavam on sisse lüüa.  Big Grin Big Grin

Kui lööd, siis ainult esiklaas.

hp
Vasta

(27-04-2015, 20:10 PM)weix1 Kirjutas:  Lukuabi küsib 42 eurot. Auto ise tegelikult on juba selles faasis, et kui keegi teda 300 euroga( on hetkel müügis) ei taha viin maale ära ja jääb noorematele põlvedele proovimiseks või lihtsalt sammalt koguma. Kurat, odavam on sisse lüüa.  Big Grin Big Grin

Nii vanal autol peaks igasugu võtmed ukse avama, peaasi, et lukuauku sisse läheb.
Vasta

Toekam kruvikeeraja haamri abil sisse ja keerama. Soovitavalt sealtsamast pagassilukust. Klaasid jäta rahule!

Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Vasta

Selles mõttes on kabrioletid ja kupeed hea, et nende ustel üldiselt pole aknaraame . Saab siis klaasi veidi eemale painutada ning traadist konksuga ukse lahti teha kui võtmed jäid sisse. 

www.estmotor.ee väikemootorid ja ehitustehnika . Kito tõsteseadmed
Vasta

(27-04-2015, 20:26 PM)Gravity Kirjutas:  Selles mõttes on kabrioletid ja kupeed hea, et nende ustel üldiselt pole aknaraame . Saab siis klaasi veidi eemale painutada ning traadist konksuga ukse lahti teha kui võtmed jäid sisse. 

Mitte ainult kabriod ja kupeed, tavalisele lüüakse ka kiil ülesse  ukse vahele painutatakse uks eemale ja traadiga sikutatakse lahti. Lukuabi mehed sama võtet kasutaavad.
Vasta

Nii vanal jaapanlasel (Nissan, mazda ja v.a. toyota) peaks keerama (juhiust) igasugune võtmekujuline asi, mis lukuauku sobib, kui just pole eluaeg puldiga uksi lukustatud.
Ise seisin ammu saksa kiirtee veeres metsaparklas, uksed panin lukku ja korraks kummardusin pakiruumi miskit otsima. Luuk kinni ja...
Esimene ettesattunud mitteford tüüpi võti sobis.

Tartu kandis on soovi korral mazda, nissan, toyota võtmeid kilokaupa proovimiseks.

Vasta

Alles hiljuti oli siin foorumis video ukse avamisest traadi või nööriga. Traadile tehakse aas keskele, aasakoht ülevalt ukse vahelt autosse, mõlema vaba otsaga juhitakse uksenupule kaela see aas ja lahti ta ongi.

Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу. 
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Vasta

Ise olen kahte erinevasse autosse (ühte isegi korduvalt) murdnud sisse just suure kruvika ja pehme traadi abil. Kruvikaga aknaserv ülevalt lahti painutada, konks sisse, natuke õngitseda ja lahti ta tuli. Aega läks esimesel korral pea pool tundi, teisel korral 10min. Pluss traadi otsimine muidugi.

Mazda puhul ma pole muidugi kindel, et see töötab, tal vist on need lapikud nupud, mitte ümmargused. BMW ümmargustele nuppudele haakis konks ennast hämmastavalt hästi külge.

Kunagi kui ma Golfi võtmed ära kaotasin, piisas suvalise sarnase võtmega natuke lõgistada ja saingi juhiukse (kulunuma) luku lahti. Ka süütelukk käis võõra võtmega algul raskelt, nüüd töötab mõlemaga. 

Kui järgi mõelda, ma olen pea kõigisse oma autodesse kunagi sisse murdnud. Paras proff juba Big Grin
Vasta

Kui antud auto pagasnikuluugil või ustel on tavaline silindriline lukusüdamik, siis sellise muukimisõpetusi on pool Youtube'i täis.
Vasta

Mul jäid kah võtmed autosse.Lukuabi tallinnas pani miski baööooni.Pumpas sellega uksele vahe sisse ja suur pikk traat.Miski 10 mm.vast.kiirelt käis.
Vasta

Mina olen aastaid tagasi oma Nissan Almerasse sisse murdnud. Samamoodi võtmed jäid autosse ja uks läks lukku. Tuleb võtta umbes meetrine jupp jämedat traati, ots konksuks ja ülevalt ukse vahelt sisse. Ust võib julgelt painutada, midagi halba ei juhtu. Ja siis hakkab operatsioon peale. Vaikselt jebid seni kuni lahti saad Smile

Aitan seadmete monteerimis ja demonteerimistöödel ning konstruktsioonide ehitamisel
www.ransar.ee
info[ät]ransar.ee
51934170 
Vasta

Minul oli kunagi fiat bravaga selline juhus, et väljas oli -30 külma ning sõitsin ema juurde mõned kilomeetrid, jätsin õuele auto soojenema ja kui tagasi auto juurde jõudsin siis uksed lukus ja auto käib. Esimene mõte oli ka juba et odavaim aken sisse lüüa, kuid siis tegin traadi otsa konksu ja ajasin selle nupu lähedalt klaasi vahelt ukse sisse, umbes 30sek õngitsesin ja klõpsti olid uksed lahti
Vasta

Nonii. Leidsin sahtlist kimbu keldrivõtmeid ja üks umbkaudu sama jämedune. See sisse ja lahti.  Smile
Vasta

Võib proovida ka päästeteenistuse varjanti, kus toore jõuga(kiiludega) tõmmatakse ukse ülemine osa(klaasi ümbrus) kaugemale ja siis saad sealt urgitseda. Peab ettevaatlik olema, et klaas puru ei läheks aga mitme kiiluga peaks saama ilusti hakkama. Pärast on väga lihtne ust uuesti sirgu saada; uks laht, klaas alla, istud istmele, jalad vastu aknaaugu alumist äärt, käed ülese äärele ja tõmbad ukse tagasi sirgu.
Edu!
Vasta

(27-04-2015, 21:35 PM)weix1 Kirjutas:  Nonii. Leidsin sahtlist kimbu keldrivõtmeid ja üks umbkaudu sama jämedune. See sisse ja lahti.  Smile

Nu mes ma räägin.
Fordi omanikud, tehke järgi...

ps. kui vaid kurikaelad viitsiks neid lukke olematuid lukke muukida, ei rsk, ikka taovad klaase ;(

Vasta

Traadiga saab ukse lahti küll. Olen Soomemaal sellise lollusega hakkama saanud, et lõin autoukse kinni ja kohe käis ka tuttav klõps, mis kangesti lukustust meenutas- no eks nii oligi. Kutsusin siis teenistuse kohale ja need siis paenutasid ukse ülemise nurga niipalju lahti, et said traadi sisse panna ja ukse lahti tõmmata. Täieliku õnne rikkus ära muidugi see summa mis nad selle teenuse eest küsisid. No asi sai igatahes korda, lõin autoukse kinni ja tõttasin tuppa koti järele- ja arvake ära, mis hääl kostus kui ma selja pöörasin... ? ... - õigus- loomulikult läksid uksed uuesti lukku .. ma siis ütlesin väga kõvasti ja mitu korda välja seda sõna mis soome ja eesti keeles ühtemoodi kõlab ja mille tähendus naisterahva xxx elundit tähendab. No aga ma sedasorti mees, et kui midagi näinud on, siis teeb kohe järgi ka ja loomulikult sain ma selle ukse lahti. Aga leida seal maal paraja paksusega traati- see on omaette katsumus Smile .
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne