(12-05-2015, 08:39 AM)v6sa Kirjutas: (12-05-2015, 07:47 AM)maitus Kirjutas: ...
kas hüdroõli või näit: Kamaz-i õli hüdraulikasse ?????????
Ega siin suurt vahet ei ole, säti hinna ja saadavuse järgi. Hüdrovedelik on muidugi parem - ei vanu nii kiiresti ja säilitab paremini viskoossust. Mootoriõlid on vähe teiseks otstarbeks tehtud.
Ning kamsaõli on -25 juures ikka väga mesi.
R4 peaks olema piisavalt ühtlase käiguga, et SEDA raami ta ära ei värista. Iseasi, et võid ise varsti vähemvärisevat sadulat ja ohje tahtma hakata 
Sadul juba on vedrudel, ohjade asemele käivad ka paksemad kindad

.
Täna sai natuke lille ka liigutatud, aga ma ei ole kindel, et kas see asi ei peaks mitte tatika teemas olema. Ühesõnaga konstruitasin kahest sõeladega filtrist ühe kokku. Kuna ühel filtril hoidis sisu paigal tõenäoliselt kaan, siis teisel, mille korpus mul oli, kindlasti mitte ja nii tuligi tatikat teha. Filtripüta krae tuli väiksemaks teha, sest muidu ei mahtunud see korpusesse ja altpoolt selle kumerat kraed kandilisemaks süvendada, samuti selle kaanega kus klapp on. Ülemine kaan tuli aga ka keevitustest lahti lõigeta ja uuesti kokku panna, kuna oli kõveralt koostatud. Koos seisab siis asi niimoodi, et keskmine toru, mille otsas on klapiga kaan, jääb selle kaanega ülemise püta serva taha kinni. Alt tuleb see toru siis välja ja et seda kinn hoida. panin sinna peale vindiga toru ja - eks pildil on näha mis veel. Selle vintpuksi alumist serva stoperdab polt, mils ei saa ennast lahti keerata tänu puksis olevale sälgule ja samuti hoiab see sälk ära ka puksi enda pöörlemise. Arvatavasti aga asi toimib ja see ongi põhiline

:
Murelaps- "paak" , või paagid, said täna sellise lahenduse, et lõkasin vana kompressori paagi puhtaks ja sellest teengi. Kuskiltmaalt lõikan pooleks ja panen vaheseina vahele ja keevitan uuesti kokku. Mingit paremat lahendust ma ei osanud välja mõelda- no kui just ise neid paake nullist tegema ei oleks hakanud. Seega paakide teema on lukus ..... muidu ei saagi Marta kunagi valmis

..... !!!