Postitused: 3,779
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
(26-05-2015, 10:26 AM)diesel Kirjutas: rohelise konna tuled näikse ka igavesed olevat.
a pistik, raibert, ei taha aastatki peavaluta toimetada.
tõmmavad nii pesal kui juhtmel keik pistiku klemmid roheliseks ja lõpetavad voolu läbi laskmise.
põle ühtegi head lahendust leid, kuda neid klemme lihtsa vaevaga puhastada.
Kasutan siiani õndsal vene ajal leiutatud meetodit. Nii pistik kui ka pesa tulevad seest mõnda tavotilaadset möginat täis lüüa ja ei ussita nad enam midagi. Ise kasutan siiani Litol 24-ja. Ebameeldiv on seal midagi parandada küll, käed kogu aeg ligased, aga määritud pistikusse on asja väga harva.
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Postitused: 650
Teemad: 48
Liitus: Jul 2003
Maine:
6
Viimase pistiku ostsin metallist, ja sisu läks kapinurgast leitud elektriku silikoni täis, valge tuub pärit ei tea kust, peale kirjutatud, et elektri ühenduste hermetiseerimiseks, kuivades jääb selline pehmemapoolne, saab vabalt kruvika läbi lükata ja kruve lahti keerata. Kahjuks hakkab otsa saama, huvitav kust uue saaks?
Postitused: 4,680
Teemad: 70
Liitus: Aug 2009
Maine:
22
Pistikud jah täis ettejuhtuvat määret ja ei mingit rohelust ega roostet,mitu aastat hiljem kruvid lahti puhastad määrde ümbert ja kui vaja paned uue juhtme.Proovitud ja toimib.
Eesmised ääretuled tõstsin ülespoole umbes poole poordi kõrguse peale siis kestavad kauem.Minul nt kasti alumine äär kipub vastu puidja muud säänset minema ja enne ülevaatust vaja taas uued tuled osta.Nüüd panin ülespoole ja näis kas on abi.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
mina soetasin omale muravei alla kummitöökoja utiilihunnikust vana mini talvekummid. maksumuseks aitähh.
a mis mädanevaid pistikuid ja igasugu rasvasid puudutab, siis ma juhmi inimesena küsiks ikke üle. tagantpoolt, kust juhtmed külge pannakse, on peris asjalik rasvadega ligineda, a mul mure nö. eespool. ehk need isased ja emased otsad, mis vastaspoolega kokku peavad saama ja särtsu üksteisele üle andma, vat need on rohelised. tegelt muist on ka halli möga täis.
piduripuhasti seda oollust ää ei pese. mehhaaniliselt heaste ligi ei saa. siis toimubki igakordne pikem kepp. sisse-välja palju kordi ja jälle taha vaatama. tasahilju ikke saab pirnid põlema. kas siis nende mäkerdamiseks sobivad ka eelpool mainitet rasvad. minu lahja koolihariduse järele peaks justkui enamus rasvasid olema hoopistükkis isolaatorid. seda asja, mida kontakti sprei nime all müüakse, olen sisse susistand. ei näi palju mõjuvat. võimalik, et seda oleks pidand pruukima uute ja puhaste klemmide puhul.
Maine:
46
26-05-2015, 19:50 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 26-05-2015, 19:59 PM ja muutjaks oli
Basilio.)
Mina olen ettepoole ka rasva määrinud, no mitte umbelt täis, nii et kokku pannes vahelt välja ajab, aga inimlikult. Pole sellest veel ükski kontakt ära jäänud. Vanale ja ussitanule vast enam ei tasu sinna midagi määrida. Mõlemad pooled uued ja kohe sisse määrida, siis kestab. Ise kasutan käru aastaringselt, kuigi talvel minimaalselt, seisab ta mul väljas ja pistik ei kõdune.
Mis praegu viga, lähed poodi ja ostad ussitanu asemele uue. Vene ajal, kui olin autoelektrik, hoiti käru pistikut nagu silmatera, sama teema akuklemmidega. Vähegi hooliv tegelane määris kõik paksult tavotiga sisse, sest uut polnud tihtipeale kusagilt võtta. Algul imestasin ise ka, kui nägin esimest korda tavotiga määritud akuklemme. Küsisin, kas piisavalt voolu läbi mahub? Ei olnud probleemi... Olen vana aku puhul ka ise seda nippi kasutanud, kuna see raip ajab muidu plussklemmil shampinjonid kasvama.
Tänapäeval on kindlasti paremaid mökse olemas.
Postitused: 4,680
Teemad: 70
Liitus: Aug 2009
Maine:
22
Pistiku papa klemmidel otstes lõhikud,neid lõhikuid peab vahel laiali suruma ja taas kergelt tavotiseks ja pole mingit prombleemi kehva kontaktiga.Isegi pirni sokli teen enne paigaldust tavotiga kokku aitab nö vahelduva voolu vastu päris hästi.
Postitused: 671
Teemad: 0
Liitus: Jan 2013
Maine:
15
Pistikul ja pistikul on ikka vahe sees. Tööriistamarketi 3 eurine oli aastaga tagant roostes ja eest roheline. Samas audi originaal näeb peale kahtekümmet aastat mõlemalt poolt välja nagu uus.
Postitused: 2,374
Teemad: 9
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
Aga sooviks nõu milline pistik on hea ja üüber kvaliteet, respo haagisel tuleb peale poole aasta möödumist hakata rahuldama autot selle pistikuga, viskab veateated ja asjad ette ja mitte ainult minu autol. Enda autol pressisin need isased otsad laiemaks et tihkelt sees oleks, kuid iga teine inimene kes võtab ei hakka ju auto pistikupesa painama.. Roheline ka raip ja kui garantiid taga ajada sõidan rohkem selle pisikese jupi peale maha kui väärt ja saan samasuguse mega odava taiwani junni vastu. Kui teha siis korralikult juba.
Maine:
46
(27-05-2015, 07:19 AM)pannkook Kirjutas: Olen isegi üritanud juhtmeid otse pirnide külge joota, aga see ei ole ka jätkusuutlik tegevus
Kui leiad kvaliteetsed led pirnid, siis võib mainitud tegevus isegi jätkusuutlik olla.