Postitused: 306
Teemad: 15
Liitus: Feb 2014
Maine:
3
(02-06-2015, 20:01 PM)Marko Kirjutas: See auto on minu käes sõitnud üle 100 000 ehk tehti vanasti lihtsalt paremaid autosid?
See ju siililegi selge, et vanasti olid naised ilusamad,rohi rohelisem ja auto plekk paksem
. Enda kogemusest,et tuttaval on 1998 aasta Ford Focus mis on kokku kukkumise äärel,minu vana Patrol on omandanud ainult kaks rooste auku ja umbes kümmekond pruuni plekki, mida kannatas veel liivapritsiga puhastada,kuigi auto on tehtud 1985 aastal.
Kaubavedu kaubikuga Tallinnas ja Harjumaal 56906136
Olemas ka autotreiler 2800 kg kandevõimega,millega aegajalt hädalisi aitan.
Postitused: 184
Teemad: 3
Liitus: Aug 2014
Maine:
6
Mu Ford Mondeo 1995 aastast muutus ühe talvega sõidukõlbmatuks. Ma läksin välismaale, tulin peale talve tagasi, masinaga keegi sõitnud ei olnud ja ta seisis õues aga katuse all. Ja küljekarpe enam polnud! Mul puudub arusaam, kuhu nad kadusid aga nad lihtsalt jalutasid ära. Oleks siis nii, et enne olid väga hapud, ei olnud!
Mondeol nüüd romulasse sõit.
Postitused: 1,064
Teemad: 28
Liitus: Mar 2006
Maine:
10
Kust leida mullafreesile freesi otstesse käivaid kettaid?
Postitused: 3,779
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
03-06-2015, 13:11 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 03-06-2015, 13:12 PM ja muutjaks oli
Basilio.)
(03-06-2015, 09:18 AM)maitus Kirjutas: Kuidas naadist lahti saab, hakkab teine juba heinamaad vallutama. Niipalju ei jõua ka ära süüa .
Kõige ökom ja null-energiatarvidusega vahend on jätta heinamaa mõneks ajaks rahule. On keegi näinud rinnuni ulatuvat naadipõldu? Tuleb vaid orasheinale, nõgesele jt umbrohtudele võimalus anda ning naat kaob ise. Kole on ainult vaadata, väga kole on. Niitmist juba soovitati. Naadimuru pole ka juhtunud nägema, ju siis taim niitmisega ää kooleb. Üldiselt on naat üsna nõudlik taim. Tahab head umbrohuvaba maad. No selline mulje on endal jäänud. Meil esineb naati vaid vaarikates ja heki ääres, ehk siis viludat armastab. Põuaga ja päikese käes kipub jälle ää koolema.
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Postitused: 2,321
Teemad: 22
Liitus: Jan 2010
Maine:
27
Külva ristikut ja niida paar korda suve jooksul üle. Kassitapule aitas, vast ka naadile. Kui väike maa, siis puutekepiga, mille vars Rodeo, Roundup`i tugeva lahusega täidetud.
Postitused: 3,617
Teemad: 112
Liitus: Jan 2003
Maine:
34
imetlesin just nädalavahetusel naati. Selles võtmes, et mulle tundub olevat "intelligentne taim". Lisaks kiirele kasvule ja teiste "lämmatamisele" kasvab ta justkui ühtne tervik - maapealsed osad on üpris ühel kõrgusel. Ilmselt reguleerib maa-aluse ühise osaga eri maapealsete osade kasvu ning hoiab need ühel kõrgusel. Hoidub iseendaga konkureerimast, mis on "tark" ja annab teiste liikide ees veel täiendava konkurentsieelise.
ma ei pretendeeri aiatarga tiitlile, aga kõiki kiire kasvuga taimi on loogiline tõrjuda regulaarse niitmisega - taim paugub oma elujõu forsseeritud kasvule. Kui see kasutuks osutub (st maapealne osa järjepidevalt maha niidetakse), siis kaua ta ikka jaksab - kurnab ennast peagi ära ja rahulikumad kasvajad saavad võimule.
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 3,779
Teemad: 36
Maine:
46
03-06-2015, 16:22 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 03-06-2015, 16:26 PM ja muutjaks oli
Basilio.)
(03-06-2015, 13:38 PM)maitus Kirjutas: Ja kevadel samuti, kui muu rohi veel niiduki ette ei jää, siis naat, mis kiiresti kasvanud on, maha tõmmata, jättes teistele taimedele edumaad üle kasvada?
Lagedal ei tohiks naat kaua teiste taimedega konkureerida. Kui paar korda maha tõmmata, peaks naadi mõtlikuks võtma. Kõrgelt niites jäävad teised taimed oluliselt pügamata ja peaksid hea stardipositsiooni saama. Eks tuleb proovida, mina teeksin nii.
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Postitused: 420
Teemad: 4
Liitus: Dec 2011
Maine:
4
Tavalisest potekast piisab, et proovida. Loe manual läbi, sead on kõik vajalik info kirjas.
Postitused: 55
Teemad: 11
Maine:
0
kuidas pingutada sapakal geneka rihma?
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
ja rihmapingutamisel üle jäävaid seibe ei visata ää, vaid pannakse mutri alla hoiule.
Postitused: 753
Teemad: 2
Liitus: Nov 2013
Maine:
13
Oleneb sapakast , maanteemuhul oli ventilaatori korpus ümmaegune , generaator ei asunud tsentris , vaid tsentrist väljas ning generaatori rihma pingutati ventilaatori korpuse keeramisega.