Otse loomulikult on esimesed saunad juba ammu tehtud. Läheb ruttu kuumaks ja liigagi. Teisel korral teadsin juba puudega mitte liialdada ning oli hulga mõnusam. Viimati sai veel ukselink takunööriga mässitud, sest see ikka väga kuumaks läks. Effektiivsus kontrollimata hetkel.
Viimased nikerdamised väljast jäid pikalt toppama. Nagu korteri remondis jäävad viimased liistud järgmise remondini ikka panemata. Aga võtsin ennast kokku ja nüüd tuled põlevad, porilauad ning lisatahvlid küljes. Tellisin selle 25km/h märgi ka igaks juhuks. Vajalikkuse kohta on vastandlikud andmed, nii et las ta saab parem külge.
Minu väike A4 jõuab täitsa rahuldavalt vedada. Ei õõtsu liiast ja veereb otse taga. Kaaluraskus oli sihitud veidi ette poole aga sattus üsna keset silda, et kummale poole veidi kaldu on sinna ka kipub kalduma. Sõidu ajal tunda ei anna.
Käisin ka EM kaalu peal - 720kg. Seega jäi minu poolt ette seatud raamidesse (kuni 750kg). Tõsi - sai see juures ka natuke rehepappi tehtud. Nimelt aimasin, et see kaal ikka üsna piiri peal saab olema ja korjasin kerise kivid enne kaalumist ära. Ca 40-50kg.
Tänavalegaalsus nii moodi temal vist ikka veidi küsitavaks jääb. Kuigi kõik tuled ning märgistus peaks vastama nõutavale võidakse nõuda veel VIN-koodi või tüübikinnitust või mida iganes. Ka 25km/h suutsin vaid hetkeks pidada. Selline 50-70km/h oleks juba talutav. Võtsin kaalu kohta paberi ka, kuigi seda ei saa otseselt saunaga seostada aga eks aeg näitab mis saab.
Üldjoontes olen tulemusega väga rahul. Saun sai aus. Samas palju uusi mõtteid ja ideesid. Võib juhtuda, et proovin maha müüa ja uue edasiarendatud projekti ette võtan. Seda pere ning sõbrad veel mitte lubama.