Postitused: 5
Teemad: 0
Liitus: Sep 2015
Maine:
0
17-09-2015, 17:23 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 17-09-2015, 17:24 PM ja muutjaks oli
Mallikas.)
Huvitaski just pumba osa. Aitäh!
Postitused: 78
Teemad: 39
Liitus: Feb 2005
Maine:
1
Tere ei saa minagi vait olla, korralik uus 7,5kw kruvi maksab u. 3800 euri. Kasutatud 7.5 kw soomlaste Tamrotori kruvi saab minu käest 1300 euriga. Kolbidega on jah kurb. Alla 3kw kolbi pole mõtet koju garagesse vedada, värvida ja tööriista korralikult kasutada ei saa. Kui on küsimusi siis võib küsida ja kirjutada.
Postitused: 2,521
Teemad: 54
Liitus: Jan 2008
Maine:
56
Hetkel on adekvaatne kolb näiteks zlatajabiržas alla kilu. A suomaaliast leiab, jah, nii kruvikaid, kui lamelle igati inimsõbralike hinnetega.
Liitus: Jun 2009
Maine:
30
12-10-2015, 03:57 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 12-10-2015, 04:01 AM ja muutjaks oli
h2rra.)
Märksõnaks jäägu "survemahutid" gaasiballoon on sama,,, Kui loed propaani ballooni kraani ümber olevalt alumiiniumist "kraelt"tähti-numbreid, siis taipad, et need mahutid on katsetatud 26 BAR´iga nii et 10 BAR on garantii olemas.
saadaval 300 L veoauto propaani mahutid (arve võimalus)
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA
Postitused: 876
Teemad: 14
Liitus: Sep 2008
Maine:
26
Nii, mõõtsin CO-7 paagi seinapaksuse ära: 4mm. Järelikult kompressori kontekstis (8...10 baari) ongi selline mõõt aksepteeritav. Võibolla jah, mingitel suurema paagiga CCCP-i kompressoritel on paagi sein paksem. Nii et propaanipudel peaks igati kvalifitseeruma.
Iseasi on muidugi iga konkreetse propaanipunsu seisukord. Kui ta ikka Brežnevi ajast peale kuskil nõgesepõõsas poolest saadik mulla sees vedelenud on, siis ei maksa vast kompressori külge toppida. Välimus võib muidugi petlik olla, eks neid on ka üle pintseldatud. Koduinsener saabki olukorda vaid kõhutunde alusel hinnata... Aga paaniliselt kartma siiski ei pea.
Offtopikuna: gaasitrassi toru seinapaksus on ca 10...12 mm ja ta on mõeldud 55 baari töörõhule. "Keevitaja käsiraamatus" (ei ole hetkel käepärast) oli antud CCCP-i hapnikuballooni seinapaksus (töörõhk 150). Kel võimalik, võib järgi vaadata.
Postitused: 876
Teemad: 14
Liitus: Sep 2008
Maine:
26
Tänan, meli666 !
Mina oma "rikutuses" sellise viguri peale ei tulnudgi. Mul jooksis silme ees gaasitoru diagnostika. Et kõigepealt lastakse torusse "koristajatädid", kes venelaste karvamütsid, puhvaikad, montirovkad ja elektroodijupid kokku lükkavad. Kõige lõpuks tuleb "teadusmees", kes on suuteline toru seisukorda hindama, kahtlased kohad fikseerima ja mällu jätma. Ning selle info põhjal vahetatakse "mädanenud" kohad välja. Ja värsked keevituskohad kontrollitakse röntgeniga üle. Vot sellist asja ma mõtlesin, et koduinsener seda teha ei saa.
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
(10-11-2015, 12:23 PM)v6sa Kirjutas: ........ gaasiballoonid on probleemjäätmed
On nad jah probleemjäätmed. Kui ma endale 4 ballooni otsisin siis rekord mis küsiti oli 50 euri vana tühja vene ballooni eest. Võib olla ma olen loll ja ei tea lihtsalt turumajandusest midagi või........
Aquila captas non muscas.
Postitused: 433
Teemad: 24
Liitus: Jun 2015
Maine:
5
Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816
Postitused: 6,973
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
96
Balloonid liiguvad keskmise hinnaga 15 euri tükk, karta neid ei ole vaja, testisurve on 20 või 25 atti.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Kah mul asi mida karta 10 atise surve juures, et vana propa balloon laiali lendab. No näidake mulle ühte ballooni, mis on laiali lennanud. Isegi kõige suurema roosteussiga ballooni puhul, annab järgi kõigepealt see koht, mis on mäda ja nõrk. Tavaliselt on selleks pisike auguke. Egas auguke pole veel lõhkeseadeldis, et ballooni automaatselt vastu taevast saadab ja pool linna endaga kaasa võtab. Metall on metall, ning järgi annab kõige nõrgem koht seal. Kui selleks on läbi roostetanud keevis, siis sealt hakkabki läbi susisema. Et tõmmata ribadeks enamus metalli, ning korraldada jumakat, on vaja ikka kümneid kordi suuremat rõhku või siis väga järsku rõhu tõusu, kui seda suudab anda mingi suvaline garaaži kompressori taoline seadeldis.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!