(08-03-2016, 03:36 AM)viplala Kirjutas: Hmm, minu poolest jääks see kala tegemata
Elu esimest endapüütud latikat sealsamas jõe ääres lõkkel küpsetamiseks ettevalmistades pea sama. Peale pea ja sisikonna eemaldamist reageeris nõnda soola ja pipraga maitsestamise peale. Kaasasolnud neiud kiljusid ja keeldusid hiljem söömast.
meenus just artikkel, kus mingit asutust soomemaal trahviti liiga värske kala pakkumise eest. Ilmselt sinnapoole meie ühiskond liigubki, kus söök on toode ja söögi päritolu ei taheta teada. soolakala 10 minutit peale kalatappu maitseb ikka hoopis paremini kui 24h poeletil vedelenuna.
ilmselt paljud on lugenud anekdooti, kus tulihingelisele loomakaitsjale pakuti toorest värsket liha, kodus tapetud siga, millepeale neidis resoluutselt teatas, et tema loomi ei söö, tema ostab poest vorsti!
Mingis hiljutises Järva Teatajas, äkki oli see eilses oli artikkel piimatootjate kohta ja seal öeldi ilusasti piimaliidu juhi poolt, et valitsus vist hakkab lõpuks tasapisi aru saama kuidas riigi majanduskasv tekib...
Ennem sõidan aeglaselt ja jään totaalselt hiljaks kui et enam kunagi kuskile ei jõua.