27-03-2016, 18:19 PM
(27-03-2016, 12:38 PM)Simmerling Kirjutas: Kilo on kilo ja seda isegi Moskvas
Päris nii ikka ei ole, kui näpuga järge ajada : http://www.novaator.ee/ET/idee/konflikt_..._asendust/
(27-03-2016, 12:38 PM)Simmerling Kirjutas: Kilo on kilo ja seda isegi Moskvas
(27-03-2016, 09:52 AM)donn Kirjutas: Murutraktori lükkad pärast töö tegemist seina äärde, ATV/UTV-ga ravid hinge mööda metsi/põlde ringi ronides ka pärast sama töö tegemist. Näidake mulle meest, kes pole hinges poisike ja ei tahaks vahest ringi kihutada...
(27-03-2016, 09:52 AM)donn Kirjutas: Murutraktori lükkad pärast töö tegemist seina äärde, ATV/UTV-ga ravid hinge mööda metsi/põlde ringi ronides ka pärast sama töö tegemist. Näidake mulle meest, kes pole hinges poisike ja ei tahaks vahest ringi kihutada...Näidake mulle poodi, kust palja tahtmise eest ATV saab. Või vähemalt murukaga sama hinnaga.
(28-03-2016, 10:15 AM)Simmerling Kirjutas: 38K EEKu mille eest ta oma hiinaka ostis vist enam kätte ei saa.
Aga nii 5K võiks juba midagi leida. Selle raha eest peaks juba natuke hüdraulikat ka küljes olema
(28-03-2016, 09:32 AM)PlyVal64 Kirjutas: ...Sa käid nagu usku kuulutamas: "Nii on!". Ma ei saa ühtki Sinu postitust tõsiselt võtta.
Aga mida pole ei autol ega ATVl/UTVl, on hüdraulika, jõuvõtuvõllid ja nende piiramatud võimalused.
...
(28-03-2016, 10:15 AM)Simmerling Kirjutas: ... Aga nii 5K võiks juba midagi leida. Selle raha eest peaks juba natuke hüdraulikat ka küljes olema
Kuna niisugune potipõllundus nagu minul, st hobi korras maainimese simuleerimine on nii kui nii pealemakstav teema siis see 5K oleks peaaegu söödav. Ja mingi masohismimaik peaks ju asjal ka juures olema. Osta korralik ja keevitust polegi enam vaja
Honkomees, äkki reedad mis marki pilliga tegu?
(28-03-2016, 21:19 PM)donn Kirjutas: ...
Jõuvõtuvõlliga ATV: https://www.youtube.com/watch?v=4jEEfRMqyPE
...
(29-03-2016, 13:13 PM)Simmerling Kirjutas: Honkomees pilte vaadates tuleb hirm peale teades kuidas foto moonutab mägede kaldeid. Kas sul ikka enesekaitsevahendid olemas? Päästeköied ja muu järsakutel töötamiseks kohustuslik?
(29-03-2016, 15:56 PM)Simmerling Kirjutas: PlyVal64 kõneleb ATV ohtlikusestAhjah, ega mujalt see ATV ohtlikkus tulenegi, kui võimalikust liiga suurest kiirusest... ja kui on võimalik ,siis mingil ajahetkel jõutakse selleni. Tavaliselt väsinuna töö tegemisest, mõnikord ka kolm puulangetamise õlut sees ja tahetakse "kiiresti" õhtule ja sauna jõuda...
(29-03-2016, 23:57 PM)PlyVal64 Kirjutas: Kasvõi meite "Toolik": kui see vähegi vajalikuks traktorilaadseks saada, siis ei ole see kuidagi hinnalt "konkurentsis" seesinaste Tööriistamarketi Jinmadega...Sellele vaidleks vastu.Mida seal muuta tahad.Põllumehe kaubamajast jagaja mingi 150 eurot, roolivõimu pump romulast max 50 eur, mingi kasutatud silinder, millel vajadusel vahetad tihendid.Siis veel mõned voolikud ja ongi hüdraulika olemas.Aisad leiad ka kindlalt kasutatuna.
"Toolik" on lihtsalt LAHE DIY-asi elik teatud kasutusvõimalusega traktorilaadne taluõue kujunduselement.