06-03-2004, 23:56 PM
Ühte uuemat LIAZ-veokit nägin üleeile Tallinnas sõitmas,seega mõni N.ajal Eestisse veetud Tšehhi veok on ikka liikvele jäänud

Sillu Kirjutas:Esmaspäeval ,08. 03. nägin Viljandis raamatukogu taga parklas Zuk kaubikut seismas. Konkreetne isend oli küll ehk veidi väsinud välimusega ning mitteoriginaaltoonidesse üle värvitud ,aga muidu..........vinge masin! Mis nüüd värvi puudutab ,siis varasemad Zuk`id olid vist beežid ,hilisemad aga hallid? Millalgi möödund aasta kevadel aga sõitis mulle Viljandi ja Viiratsi vahel vastu üsna korralik Zuk porteveok ,ei mäleta kas tendiga või ilma. Ka paari Nysa bussi olen vahel Viljandi vahel liikumas näinud ning 1996. aastal sõitis Tartus minu toonases töökohas üks santehnik ringi Nysa kaubikuga ,mille asemele tal varsti aga \"tekkis\" Bedford Blitz kaubik. Ühte halli Zuk kaubikut aga nägin möödund aasta augustis Viljandi vahel VAZ-2106 järel puksiiris. Minugi salaunistuseks on kunagi omada Nysa või Zuk bussi või kaubikut.
EdR Kirjutas:Tuleb meelde ,et neid \"Karosa\" busse taheti vist 90.-te keskel suuremas koguses sisse osta ,kuid nad ei vastanud mingitele euro-vms. nõuetele.Niipalju,kui mina Tallinna trollipargi Karosadest kuulnud olen,toodi need siia Tallinna mingisuguseid testisõite tegema... 5 bussi vist oligi? Ma pole aru saanud,miks need sõidavad just mööda Tallinna trolliliine. Vahel harva on praegu seda ühte allesjäänudki näha. Kuhu ülejäänud 4 said?
valdo Kirjutas:siis varsti hakkab vasakut kätt kinnine suletud hoov; arvatavasti \"Baltika\" automajandi hoov, sest see kvartal on ju Baltika hoonete all. Läbi värava paistab seal juba aastaid üks kulunud ja omal kohal pikalt seisnud ZUK kaubik.Seal hoovis toimus reedel suurem majandamine ja bussiga mööda sõites jäi silma, et vist laaditi kraanaga äravedamiseks vanu autovrakke. Sed vana tehnikat seisab sel ikk megalt. Sama toimus ka kohe peale Järvevana tee poolset ülesõitu olevas puidukaupade müügi platsil, kust laaditi peale veoautode kabiine ja kereosi.
smolin Kirjutas:Täna käisin Tartus Kuldnoka tänaval, seal seisavad ühe igiammu pooleli jäänud maja ees kaks Nysat ja üks Pobeda. Seisavad ilmselt umbes samast ajast, kui maja pooleli jäi.
Üks Nysa seisis pikka aega Tartus Näituse tänaval raudtee lähedal majade vahel. Ma ei tea, kas on veel alles.
smolin Kirjutas:Just praegu sõitis üks heleroheline Žuk akna alt mööda.Võib-olla on tegu sama masinaga ,mida nägin mõne nädala eest Viljandis ja mis sõitis ka 25. 03. mulle Tallinna ja Tartu vahel vastu (Täpset kohta ei mäleta.). Kui millalgi suve poole endale taas \"rattad alla\" saan ,siis kavatsen ikka võimaluse korral mõned mulle teadaolevad majaõuedel seisvad Zuk`id ja Nysad ka ära pildistada (pms. Viljandimaal).