(13-04-2016, 13:30 PM)mlsluik Kirjutas: Aastal 1997 mil filmis kirjeldatud sündmused toimusid ei olnud astra enam teab mis sümbol, ei rikkuse ega vaesuse... 
Vastupidi: mina ostsin aastal 1997
kasutatud turbodiisel Astra, mis maksis 105 000 eeku! UUS "vana" Astra maksis 1998 BaltMotorsis 119 900... see oli siis 1,6 8V 3Door. Astra ei olnud kaugelt külapoiste auto! "Kõval külapoisil" oli sel ajal Ascona ja autoärikast külapoiss sõitis parimal juhul 1986 aasta Scorpaga... Just aastal 1997 ma väljusin esimest korda tollist ja logistikast ning sisenesin äriliselt ja tööga autode maailma

Kõik see "muu jama" oli aga mõlema valdkonna ümber...
Kuigi ma pole ise veel filmi näinud, siis olles absoluutselt ja täpselt selle ajastu tegelane (ja ka paljud teemad on põhjalikult tuttavad), siis isegi natuke kardan seda, mis sealt tuli. Ma loodan, et filmitegijad võtsid minu sõnu kuulda ja nad ei ole kasutanud mitte ühte korda värdsõna "driftima", mida sel ajal ei olnud meil veel olemaski! Sellekohase märkuse, mis sai palju tähelepanu, tegin nende näoraamatu autovaliku teemasse.
Värske rekordifilm "klassikokkutulek" räägib ju ka kaudselt sama ajastu tegelastest ja teatud mööndustega oli see suudetud päris adekvaatne teha. Igastahes oli lõbus ja äratundmisrõõmu jagus
Niipalju, kui ma olen selle "päevade filmi" katkeid näinud ja sisust lugenud, võiks ma oma elust ja tuttavatest samasuguse ja veel põnevama filmi teha. Koos
reaalsete ja isliklike tuttavate baasilt maha lastud või eemale peletatult ellu jäänud metsaärikate, metsavaraste, metsaomanikke kaitsnud mafioosnikute, külajoodikute, äkkrikastunute, kontrabandistide, narkoärikate jne, jne põhjalt.
Muuhulgas oli see ju ka Unic-klubi taasasutamise ajastu...