14-06-2016, 21:21 PM
no selge !!!!
Veel pole maha löödud
(13-06-2016, 01:14 AM)Janka Kirjutas:(12-06-2016, 22:31 PM)Illimar Kirjutas: Millistest poodidest võiks Viljandimaal otsida 3 mm numbriraudasid ja väiksemaid neetimistorne?
Ma pole aastaid seal poes käinud ja ükspäev mõtlesin, et kas ta üldse enam eksisteeribki, et ehk peaks mõni päev sinna nina sisse pistma, a siis läks meelest ja nüüd seda lugedes tuli meelde. Endise konservivabriku hoovil oli vähemalt seitsme aasta eest selline asundus nagu "Anell".
Sääl müüdi igas't vahvat vajaminevat ja mittevajaminevat nodi varemalt. Kae perrä.
Hoovi sügavuses asub. Uue ja Lossi uulitsa kohtumispaika jääb. Rauakaupade reklaam on ka vbl. säilinud.
https://goo.gl/maps/vFpuTJwzPUq
(13-06-2016, 01:48 AM)MadDriver Kirjutas: Kas selle poe nimi pole mitte Hamos Rauakaubad?
http://www.hamos.ee/
Sealt tasub küsida küll.
Kunagi käisin ise Stokkeris (Viljandis) needitorne küsimas, kuna nende kodulehel oli selline kaup täiesti olemas.
Hetkel leti taga seisnud härra ei saanud 4-5 minutit aru, mis vahe on needitornil ja needitangidel...
(16-06-2016, 22:51 PM)motamees Kirjutas:(16-06-2016, 21:14 PM)CORRADOg60 Kirjutas: Uus küsimus.
Lada 01 klappide reguleerimine. Väidetavalt ei pidavat klappide reguleerimiseks tänapäevane lehtkaliiber sobima. Olevat vaja midagi märksa laiemat?
Lada kaliiber (0,15) on 27mm lai.
(16-06-2016, 22:57 PM)USSR V4 Kirjutas: Tere. Miks tehakse uute ringristmike keskele pinnasest "mätas", mis on nii kõrge, et varjab kogu nähtavuse ringile, ainult rekkamehed näevad sellest üle. Sellised on näiteks Laagri ümbersõidu suurema läbimõõduga ringidel, ja siis räägitakse liiklusohutusest ja nähtavusest. Sellisel ristmikul ei ole võimalik näha, kas keegi tuleb ringi pealt, ja kui vähe suurema hooga tulijale ette sõidad, kes siis süüdi jääb, ikka ise ju ,tule pärast ütle, et ei näinud. Millal see jamps ükskord nende ringidega lõpeb, küll on nad pisikesed, siis jälle piiratakse nähtavust.
(16-06-2016, 22:57 PM)USSR V4 Kirjutas: Tere. Miks tehakse uute ringristmike keskele pinnasest "mätas", mis on nii kõrge, et varjab kogu nähtavuse ringile, ainult rekkamehed näevad sellest üle. Sellised on näiteks Laagri ümbersõidu suurema läbimõõduga ringidel, ja siis räägitakse liiklusohutusest ja nähtavusest. Sellisel ristmikul ei ole võimalik näha, kas keegi tuleb ringi pealt, ja kui vähe suurema hooga tulijale ette sõidad, kes siis süüdi jääb, ikka ise ju ,tule pärast ütle, et ei näinud. Millal see jamps ükskord nende ringidega lõpeb, küll on nad pisikesed, siis jälle piiratakse nähtavust.
(16-06-2016, 23:22 PM)CORRADOg60 Kirjutas:(16-06-2016, 22:57 PM)USSR V4 Kirjutas: Tere. Miks tehakse uute ringristmike keskele pinnasest "mätas", mis on nii kõrge, et varjab kogu nähtavuse ringile, ainult rekkamehed näevad sellest üle. Sellised on näiteks Laagri ümbersõidu suurema läbimõõduga ringidel, ja siis räägitakse liiklusohutusest ja nähtavusest. Sellisel ristmikul ei ole võimalik näha, kas keegi tuleb ringi pealt, ja kui vähe suurema hooga tulijale ette sõidad, kes siis süüdi jääb, ikka ise ju ,tule pärast ütle, et ei näinud. Millal see jamps ükskord nende ringidega lõpeb, küll on nad pisikesed, siis jälle piiratakse nähtavust.
Endale ka see ringide ja eriti ringikeste igale poole sättimine vastukarva...
(16-06-2016, 23:49 PM)USSR V4 Kirjutas: ... Minu arvamus on ja jääb selliseks ,et nähtavuse piiramine on täielik jamps, ja see tuleks ära lõpetada, enne, kui seal paugud käima hakkavad, (sõidan seal igapäevaselt, ja olen olnud tunnistajaks mitmele "napilt läks" olukorrale).
(16-06-2016, 23:49 PM)USSR V4 Kirjutas: ja see tuleks ära lõpetada, enne, kui seal paugud käima hakkavad, (sõidan seal igapäevaselt, ja olen olnud tunnistajaks mitmele "napilt läks" olukorrale).
(17-06-2016, 00:17 AM)Marko Kirjutas: Lollide vastu ei aita miski, meil on palju-palju 30 märgiga kohti, mida saab ohutult (peaaegu) 130-ga läbida, paar põõsast ei muuda MITTE MIDAGI kui keegi on otsustanud oskusi demonstreerida...
(16-06-2016, 22:56 PM)CORRADOg60 Kirjutas:Saab küll. Varemalt kui veel kopkamees olin ainult kitsas oligi mul kasutada. Töötas väegade heaste.(16-06-2016, 22:51 PM)motamees Kirjutas:(16-06-2016, 21:14 PM)CORRADOg60 Kirjutas: Uus küsimus.
Lada 01 klappide reguleerimine. Väidetavalt ei pidavat klappide reguleerimiseks tänapäevane lehtkaliiber sobima. Olevat vaja midagi märksa laiemat?
Lada kaliiber (0,15) on 27mm lai.
Ok. Ja kitsamaga(tänapäevane 10mm lai) seda tööd teha ei saa?
(17-06-2016, 01:48 AM)Janka Kirjutas: Mis ringristmikesse puutub, siis mulle harjus vana euroopas liigeldes külge komme neil ringidel vasakut suunda näidata. Seal 90% juhtidest teevad seda ja peab ütlema, et - mõnus on kohe .
Teen seda siis, kui pean suunduma kaugemale vasakule kui seda nõuab otse ülesõitmine. Mu arust igati viks ja viisakas komme informeerimaks oma sõidukavatsustest ringile saabujaid/järjeootajaid.
Eeskirjas seda ei teatavasti ei nõuta ja kogenenud kaader muidugi ajab nina püsti, et näeb seda kõike ringilolija esirataste asetusest ka, aga mulle passib justnimelt selline suunaga vilgutamine.