Loomad auto kallal

(31-10-2014, 02:19 AM)rando Kirjutas:  ................................tema kuldne lause oli, et pole hobust, pole ka talu! ....................................

Seoses selle jutukesega kerkis mälusopist esile üks seik mis ise sai läbi elatud ning kus peategelaseks samuti hobune ja minu Moskvitš.

Aastaarvu ei oska täpselt öelda millal see täpselt juhtus aga olin siis veel noor ja ilus  eesti mees ning Hiiumaale sai ainult küllakutsete ning lubadega. Kuna aga sinnakanti tekkis üks tuttav inimene siis sain nii küllakutse kui ka loa ja ühel kaunil suvepäeval saigi matk meretaha ette võetud. Läksin oma isikliku "uue" Moskvitšiga mis oli minuga pea aegu ühe vanune. Vaatamata oma vanusele säras masin nagu rubiin ja värvilõhn käis pikalt ees ja taga. Masin oli nädalapäevad tagasi saanud uue värvi. Ei saanud ju minna nii tähtsale reisile tähtsate inimestega kohtuma mingi koltunud ja laigulise autoga. Nagu ütlevad klassikud: " "inimesel" peab kõik kaunis olema".
Protsess toimis, kõik oli suurepärane ja mingit halba ei osanud keegi aimata. Sai vaadatud seda Hiiumaad ja tema vaatamisväärsusi iga nurga pealt. Üks viimaseid objekte mis meie huviorbiiti kuulus oli vist mingi jäme tammepuu kusagil karjakoplis. 
Igatahes parkisin oma Mosse kenasti ninaga vastu karjaaeda ja olles üks suur uudishimu tormasin seda puud imetlema. Tagasi tulles oleksin aga pea aegu infarkti saanud. Õnneks et aastaid oli mul vaid 20+ ja tervis tugev siis elasin selle paugu kuidagi üle.
Hobune va põrguline oli üle aia ulatanud ja Mosse poolenisti kuivamata  värvi kapoti pealt kõik ära söönud. Oi ma olin selle hobuse peale tige aga kuna teda ennast käeulatuses enam polnud siis tal vedas.  Ja kui ta surnud pole siis ehk sööb veel tänase päevani õnnelikult kapottide pealt värvi.

Aquila captas non muscas.
Vasta

mul selline juhus et rebasekutsikas si..s (noh kakas) mu auto esiistmele Big Grin . Tuulutasin just autot, kui see kaabakas sisse marssis. Teine juhus oli see kui naabrinaise autosse oskas rott ära surra. Oli eelnevalt kahju teinud päääris hoolega. Viimaseks puhkepaigaks oli loomulikult salongifiltri kopsik. Oh seda öakkk lõhna.
Loomaks auto kallal nimetaks ka üht narkomaani Tartus, kes tallas mu Sierra katusel ringi. 

Veel pole maha löödud
Vasta

Enne TÜV-d pidin hiiresitta koristama oma LT- bussi juhi-istme alt.... Big Grin  Enno! Sinu vana buss on jätkuvalt populaarne..... Big Grin
Vasta

Mul on hiired autos käinud ja tagumise vasaku turvavöö koos plastikuga millest läbi turvavöö reinast välja tuleb.
Kui keegi teab kedagi kellel seismas 2003-2007a Ford Focus C-max siis oleks huvitatud detailidest. Kõik lammutused läbi helistanud/kirjutanud ja kujutage ette, neil ei ole turvavööd... Kõigil on auto sees olemas, kas siis sisu  võetakse kohe välja ja saadetakse utiliseerimisele, kuna keegi neid detaile ei taha niikui nii? Igatahes olen portsu otsa sattunud. 
Lõks püüdis pahalase kinni, kuid vist 1 liigub veel seal. 
On keegi aru saanud kust nad kõige sagedamini sisse tulevad, teaks nädalavahetusel hakkata otsima, et edasist sissemarssimist vältida. 
Vasta

R5 Turbo Alpinel sõid tagaluugi tihendist läbi ja pesa oli sees suur

Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
                                           OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA
Vasta

Kivinugis auto kallal!

Pidi olema üleeuroopaline häda.
Kas keegi oskab nõu anda, kuidas seda elukat autost eemal hoida?
Kas on mingit ainet, mis teda peletaks – TAPPA ei raatsi!
Eriti meeldivad talle ABS-piduri elektrijuhtmed!
Vasta

Paar päeva tagasi sain garaažis sellise tegelasega kokku.

Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Vasta

Tõhuke, et tal ikka hiiri-rotte seal jätkuks. Ta ju ei maga talveund kähriku moodi. Nustupere sai krõbinad kättegi, kuid minul esikust kadus ööga kolm viimast kilo Chappit- kas pakkis suvejalanõudesse või leidis võimaluse põranda alla lasta. Pahategija lõpetas ise täna lõksus- helepruun, valge kõhualusega ja tumeda seljajutiga töömees, keda kass ei söö.
Vasta

Ema autol näris hiir ennast stange taga asuvast tuulutusrestist läbi ja kuna olude sunnil oli 15kg koeratoidukott samal ajal  paar päeva pakiruumis siis oli mehikene koti katki paarist-kolmest kohast juranud ja tarinud kuskil 5 liitri jagu krõbulaid varuratta alla ja selle ümber. Põhimõtteliselt kogu varuratta auk oli toitu servani täis...

Ennem sõidan aeglaselt ja jään totaalselt hiljaks kui et enam kunagi kuskile ei jõua.
Vasta

Ei ole just päris loomad ja pole ka (veel) auto kallal, aga ehk sobib siia rubriiki ...

Katuse remondi käigus oli tarvis tuulekasti osaliselt avada ja sealt seest ilmus päevavalgele selline üllatus.

[Pilt: large_29532415_dnAp.jpg][Pilt: large_29532417_dICa.jpg]
Vasta

Vaablane, raibe.
Vasta

(14-01-2016, 18:09 PM)viplala Kirjutas:  Paar päeva tagasi sain garaažis sellise tegelasega kokku.

Tallinn-Lasnas ühel öösel oli hoovipeal mäger. Tuigerdas natuke ringi ja läks tagasi tuldud teed. Kas nad ka autode kallal käivad, ei tea öelda, kuid üks kass on jäädavalt kadunud ja teine väriseb hirmust.

Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
                                           OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA
Vasta

Mul oli keegi tegelane kapoti alla vist amordi ülemise osa peale tassinud paartuhat kirsikivi, kõik ilusasti tühjaks söödud.
Vasta

mul oli üks sarnane tegelane tassinud ühe linnumaja laeni kirsikive täis, täitsa huvitab mis loom niimoodi teeb??
Vasta

Mul aga libiseb seisva Moskvitsi sumpsitoru otsast sisse-välja üks paksu taguotsaga kohalik mesimumm. Tema õnneks ma sinna torusse tuld ei tee.  Smile
Vasta

Suts aega tagasi tegin pildi:
http://www.snap.ee/user/Urmas68/album/va...56?cat=319
Üks asi tuli veel meelde. Ostsin kevadel ühe romu. Seisab teine, kui vaja lähen võtan mõne osa küljest...ja kapotialt vaatab vastu prussakas?! On see võimalik? Lähim naaber 300 m kaugusel. Kas tõesti elab prussakas autos kus süüa ei tohiks olla? Õnneks seisab romu ligi 100 m majast.
Vasta

(03-07-2016, 16:47 PM)vipi666 Kirjutas:  Vaablane, raibe.

siiski suurim meil elav herilane, ehk vapsik.
üsna rahumeelne loomake kui teda näppima ei minda.
mingil arusaamatul põhjusel nimetatakse neid ülisageli vaablasteks.
viimane on küll hoopis teine tegelane.
Vasta

(03-07-2016, 20:56 PM)maisalup Kirjutas:  mul oli üks sarnane tegelane tassinud ühe linnumaja laeni kirsikive täis, täitsa huvitab mis loom niimoodi teeb??
Mul samasugune kuhi auguga alõõtša kive puuriida sees. Oleks ka huvitav teada, kesse tont viitsib neid niimoodi lõssutada.

Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Vasta

(03-07-2016, 22:34 PM)diesel Kirjutas:  siiski suurim meil elav herilane, ehk vapsik.
Just nimelt vapsikud - https://et.wikipedia.org/wiki/Vapsik
Ja ma juba arvasin, et mul kohati peas sumiseb...
Piltidel olev ehitis oli hüljatud, nad teevadki pesa üheks aastaks. Kasutusel olev pesa on kusagil kaugemal ja kõrgemal. Ei näe ja ei hakka nende pärast maja ka lõhkuma.
Mul on nendega kompromiss leitud – haamriga ei tohi katusel midagi teha, siis lähevad need sitikad, ükstapuha kuidas seda insekti nimetada, väga kurjaks.
Siiski sain ühe käest sutsaka kätte, selle lõin instinktiivselt ka maha. Paremat pilti laibast ei saanud, kuid see ei paistnud neist veel kõige suurem olema.

Vasta

Ma tõrjusin neid vaablasi ja vaprsikuid lennukites kasutatava mürgiga ja mõjus väga hästi , kui kellegil toda mürki vaja lähev siis võib võtta minuga ühendust, on sellistes väiksemates aerosoolpudelites
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 2 külali(st)ne