Postitused: 839
Teemad: 13
Liitus: Sep 2009
Maine:
12
No Kuda sa siis nii nüüd.
Kohapeal maha lasta ei tohi.nad tekitasid ju hirmsa kokkuhoiu...Ja sina nii siis...
Humaanseks tuleb jääda.Ikka alguses uimastav süst..ja vot siis alles....
Postitused: 2,171
Teemad: 97
Liitus: Jun 2009
Maine:
30
See on paratamatus ja õpitud abitus. Tänasel päeval võid sa kiirkursuseid külastades saada dokumente, mis tõendavad, et lõpuks sa oskad kõike, ja sa ise hakkad ka seda uskuma ja vastavat kehahoiakut omama. Sellel ajajärgul, kui meie tänaseis superstaare-kõiketeadjaid-oskajaid kasvatades ise toimetasime mitmel töökohal, alustati ikka sulase, ehk õpipoisi seisusest. ülivõrdes ametinimetused aga on kõlavad ja kõik saavad "särada"oma "teadmiste-oskustega". Täna lugesin jälle ühte ostusoovi tehaseseadistatud karbussist, mille seadistused koheselt sobiksid igale mootorile ideaalselt.Kuidas saab sellise mõtte peale tulla? Loogiliselt pole ju siis üldse reguleeritavaid kruve tarvis. Kunagine PEAINSENER tõi 90-ndate algul minule aerosool pudelis vedeliku, millelt tema luges tõlgitud tekstist et kui pihustada karburaatori peale, siis see vedelik ise reguleerib karburaatori töö korrektseks. lisas veel lause, et näed kus kapitalistid teevad minu töö nüüdest kergemaks. Ta oli ikkagi õppinud peainsener... tõsisõna
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA
Postitused: 1,795
Teemad: 9
Liitus: Oct 2014
Maine:
33
Sellele poolakale alates neljandast minutist annaks küll noobeli rahapreemia, kui oleks anda.
Postitused: 5,274
Teemad: 71
Liitus: Oct 2011
Maine:
130
Kui see rehv on ikka aasta-kaks peal olnud siis hui Sa seda maha võtad niimoodi...
'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
Ulila Jäärada FB
Maine:
30
(12-08-2016, 13:08 PM)mlsluik Kirjutas: Kui see rehv on ikka aasta-kaks peal olnud siis hui Sa seda maha võtad niimoodi...
Kui rehv on tühjaks läinud ja natuke tagurdada keerates keerabilusti lahti näiteks boksi ajades juba lohistab lahti.
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
Maine:
30
(12-08-2016, 15:58 PM)linnuke Kirjutas: (12-08-2016, 13:08 PM)mlsluik Kirjutas: Kui see rehv on ikka aasta-kaks peal olnud siis hui Sa seda maha võtad niimoodi...
Arvan samuti.Olin nimelt 82_l aastal 3 kuud 1 s filiaalis kummimees(autojuhi load sain sealt)Täisvarustusega töökajas,aga sellist keppi sai nähtud et kole kohe
Kahjuks ei olnud siis "Tubeless "rehve ja nendele sobivaid randiga velgi... Veljed olid vitsaga ja lahti monteeritavad... vitsa vahelt läks kõik see sodi sisse.
Postitused: 5,274
Teemad: 71
Liitus: Oct 2011
Maine:
130
Oeh, 90ndad alles ju olid....
ehk teinekord polegi hitiks rohkem vaja kui sahtlisse unustatud electro house bassipõhi ja videoks kollane muppet ja voila.
'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
Ulila Jäärada FB
Postitused: 863
Teemad: 20
Liitus: Dec 2007
Maine:
5
Vaat, mis kõik välja tuleb! Jutt ikka Tisleri tn autobaasist? Mina olin seal hingekirjas enne Teid - 1980 - 81. Sain autokooli suunamise ja koos sellega 40rbl stippi. Ega ma seal kaua olla ei saanud, see keerulisem jutt aga kooli sain läbi ja load kätte. Varsti läksin ´81 a-l kroonu niikuinii.