Postitused: 146
Teemad: 1
Liitus: Mar 2009
Maine:
0
Tegin täna maratoni, vaatasin raha filmi kõik osad ära. Väga hea tuleb tunnistada, meil miskit vastu panna ei ole.
Postitused: 5,873
Teemad: 746
Liitus: Apr 2002
Maine:
37
Band of Brothers. Vana aga hea.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 7,009
Teemad: 58
Liitus: Jul 2012
Maine:
99
Johnny Cashi eluloofilm on nii hästi tehtud, et minu diskopepust abikaasa vahetas pärast selle vaatamist Elmari Mania vastu ja iga reede/laupäev oli Rockcafes kaasas.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 1,816
Teemad: 9
Liitus: Oct 2014
Maine:
34
Pean tunnistama, et "Into the Wild" avas isegi minu küllaltki kalgi südame sel määral, et poetasin lõpus pisara. Hea vaatamine.
Kakskümmend aastat tagasi sai nähtud neegrijanti "CB4", kus puutusin esimest korda kokku Chris Rockiga. Oli võimas kogemus, pidime sõbraga end puruks naerma selle peale. Nüüd nostalgialainel asja üle vaadanud, ei olnud asi enam pooltki see, mis ta algul tundus. Sama lugu juhtus kahjuks "Ferris Buelleri vaba päev"-a teistkordsel manustamisel. Nüüd üritan häid filme enam mitu korda mitte vaadata, sest see fluidum, mis esmavaatamisel on tekkinud, kipub tihtipeale kahjuks haihtuma.
Postitused: 1,816
Teemad: 9
Liitus: Oct 2014
Maine:
34
Dewey Cox-i film oli tõepoolest mõnus tagasivaade möödunud sajandi usa musaskeenele ja filmindusse. Kusjuures muusikaline osa oli küllaltki tugev, mida seesuguselt pilafilmilt nagu ei ootakski. tänud Altsile
Maine:
37
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Maine:
37
Postitused: 4,477
Teemad: 35
Liitus: Sep 2009
Maine:
53
Как в СССР уничтожали ветеранов инвалидов войны!!!!!
Seda filmi vaadates tekkis küsimus. Minu mälu hakkab kusagilt joosepi surmaajast. Kas sellist puhastust ka eestis tehti pärast sõda? Mina olen nii jalutuid kui kätest ilma jäänud sõjainvaliide kohanud. Isegi Tallinnas. Kas puhastus viidi läbi ainult mõnes piirkonnas, näiteks Moskvas või veel kusagil, kus liikus väljamaalasi? Film räägib siiski üldisest, mis oleks pidanud ka eestit puudutama. Vaevalt arhiivides sellest jälgi leiab aga mõni vanem inimene ehk mäletab.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.