Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Harva aga siiski, midagi muutub ka paremaks kodaniku jaoks
http://tarbija24.postimees.ee/v2/3860195...ord-muutub
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 146
Teemad: 1
Liitus: Mar 2009
Maine:
0
Naruke kehvemaks tundub süsteem minema küll. Kui minna 2 kuud kehtivast varem ülevaatusele siis nihkub kuupäev ka varasemaks, mitte ei jää nagu ennist numbri järgi paika. Või saan ma valesti aru?
Postitused: 3,633
Teemad: 113
Liitus: Jan 2003
Maine:
34
(04-10-2016, 16:47 PM)pat1 Kirjutas: Naruke kehvemaks tundub süsteem minema küll. Kui minna 2 kuud kehtivast varem ülevaatusele siis nihkub kuupäev ka varasemaks, mitte ei jää nagu ennist numbri järgi paika. Või saan ma valesti aru?
Nii seal kirjas on. Ehk siis osade hobiautide / hooajamasinate omanikud näevad ilmselt muutuvat korda neid natuke ahistavat. Mind natuke ahistab - kaks üldiselt talvel mittepruugitavat masinat omavad reg numbri lõpus 8 ja 9 ning talvesõiduk omab 2. Teen suvekukguritele TÜV varem (mida ma tihti teen), kahaneb kehtivus. Talvekulguri naastudega on kah uue korra järgi mõistlik igal juhul aprillini klõbistada. Või vähemasti TÜV-l aprillis käia
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 2,235
Teemad: 34
Liitus: Aug 2014
Maine:
17
Muska kirjutas.
Ei kaota jah,aga vaesed +ülevaatajad talvel istuvad hauvad mune ja suvel jooksevad jalad rakkus.
Numbrite järgi ju märtsist detsembrini.(ka siis sügavad...)
Postitused: 6,911
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Linnuke tabas naelapead praegu. Mait Millert kirjutas oma portaalis täpselt sama muide ja tema teab neid asju sügavuti.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 146
Teemad: 1
Liitus: Mar 2009
Maine:
0
Tuleb au anda riigiisadele, nupp neil nokib. Juhul kui miskil põhjusel käib inimene mingil põhjusel igal aastal üks kuu varem siis pikema aja jooksul tuleb kukkurt kergendada kenasti. Ja mis veel kõige lollakam selle asja juures on see, et omanikul ei seisa ülevaatuse aeg enam meeles ( praegu ju pilk numbrile ja asi enda autopargi puhul selge), trahv ülevaatuseta sõidust ei ole mitte väga väike.
Postitused: 911
Teemad: 169
Liitus: Feb 2006
Maine:
4
Tere.Vahva.Veokad,bussid ja motikad on ka sama moodi ülevaatus.Millal tahad,siis lähed ja saad aasta.
Tel. +372 56477273. e-mail. metall73@hot.ee
Postitused: 2,133
Teemad: 140
Liitus: Apr 2005
Maine:
14
Lõuna-osariikides ei ole liikluspolitseinikud nii leebed,et sind lasevad hoiatusega minema. Enamasti väänatakse trahv ära ja see on soolasem kui 12EUR.
Jutt,et odavam on trahvi maksta....jaa see väide kehtib vist vaid mingis kindlas piirkonnas.
Postitused: 864
Teemad: 20
Liitus: Dec 2007
Maine:
5
Mis nüüd selles nii imelikku on?
Minul oli "suur õnn" omada ZIL - kallajat. Kuni 2008a sügiseni. Ülevaatusel käisin siis, kui mul teda vaja läks. Alates ülevaatuse läbimisest hakkas aasta tiksuma. Vahest jäi mõni aasta vahele ja läksin jälle siis, kui tarvis oli. Siis hakkas uuesti aasta lugema. S.t. veokatel on küll kogu aeg nii olnud.