(10-12-2016, 21:58 PM)Maakas Kirjutas: Tere, sai omale soetatud üks T25A 84a. Eeldatavasti on rõngad kinni, kuid selle tarvis ülemine osa mootorist laiali lammutada ja hiljem kokku ladudes tarvis tihendeid. Ja nüüd ka küsimus, et mis tihendeid täpsemalt tarvis läheb ja kas keegi viitsib natukene vaeva näha ja välja otsida need põllumehe kaubamajast eeldatavasti komplektis ei ole kõiki vajaolevaid. Ühtlasi ei näe mõtet hakata rõngaid lahti kangutama/leotada seega võtaks ka uued kolvid, hülsid, rõngad kuna vaevalt needki midagi head seal sees on(5000+h), kuid millised soovitate.
Mis vahe on D21 ja D144 mootoril, kolvikomplektil on sama tootekood?
Antud komplektist saad ülemisele osale sisse-väljalaske tihendid ja klapikambrikaane tihendid, odavam tõenäoliselt eraldi osta, aga komplekti hind ka tükki küljest ei võta, lisaks on vajadusel teised tihendid ka olemas. Lisaks läheb vaja kahte hülsi alla käivat vasest
tihendit. Mina panin hülsi ja kaane vahele ka
tihendi, palju temast kasu/abi on, ei tea. Need vasest tihendid "karastad" enne paigaldust ära, ehk punaseks ja vette, muutuvad ikka väga pehmeks.
Ise tellisin sellised
kolvid/hülsid, tundusid sellest valikust kõige kvaliteetsemad ja tõenäoliselt on ka, sobivad ilusti. Kui kaaned tahad ka välja vahetada, siis soovitan kohapeal käia ostmas, saad ilusamad välja valida, sest nende kvaliteet on lihtsalt kohutav, mulle sattus nt. kaks erineva partii või isegi tehase kaant. Netist tellides muideks neil hind oluliselt soodsam, kohapeal pead siis lihtsalt kauplema, et oled neil netis klient või siis teed lehel tellimuse ja lähed ise järgi.
Ahjaa, hülsse peale istutades jälgi, et saaks õiget pidi, ühel pool on tiba pikemad ribid ja need, kui ma nüüd ei eksi, käisid vist pumba poole, ise sain omast lollusest kaks korda hülsse peale istutada. Lisaks võid tagavaraks soetada mõned vaskseibid ja kuskilt momentvõtme laenata.