21-10-2016, 12:21 PM
kas jäigastunud voolik on toru ?
(21-10-2016, 12:21 PM)MeelisV Kirjutas: kas jäigastunud voolik on toru ?Toru on pigem seest tühi pulk.
(21-10-2016, 13:23 PM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas:(21-10-2016, 13:21 PM)viplala Kirjutas: Millal muutub karp kastiks?
Siis kui Sul nupp nokkima hakkab....
(21-10-2016, 13:24 PM)viplala Kirjutas:(21-10-2016, 13:23 PM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas:(21-10-2016, 13:21 PM)viplala Kirjutas: Millal muutub karp kastiks?
Siis kui Sul nupp nokkima hakkab....
ok, ma sõnastan siis teisiti, defineeri kasti ja karbi vahe.
(21-10-2016, 13:30 PM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas: Aga seda võin öelda küll,et kast on ikka suurem karp.... ja kaks patsahkamit on täpselt üks persetäis!
(21-10-2016, 13:30 PM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas: Vaata sõber,karp on sihuke pisike asi mis mahub kätte,just nii et ei peaks väga pingutama selle hoidmisega ja tõstmisega. Kasti tuleb juba kahe käega tõsta. Iseasi kui palju tõstjal rammu on..... mõni ei jõua karpigi hoida. Aga seda võin öelda küll,et kast on ikka suurem karp.
(21-10-2016, 12:32 PM)samodelkin Kirjutas: Oskab keegi öelda, kas sõiduautole paigaldatud gaasiseade peab olema ka ARKis/passis ümberehituse, või lisaseadmena üles tähendatud?
Kuidas ülevaatusel suhtutakse, kui pole kirjas? CO mõõtmine jne. On kellelgi mingeid kogemusi?
Tänan!
(21-10-2016, 16:30 PM)nustu826 Kirjutas: Kas sõiduk millele on tehtud võõrandamine jääb maanteeametis ikkagi arvele, mite ei kustutata n.ö ajutiselt? Sai siin soetatud üks vana auto, mille omanikuga koos sai käidud arki büroos ja OM-i alusel siis kantud registrisse sisse, et sõiduk on võõrandatud minu nimele. Kohapeal öeldi klienditeenindaja poolt kah, et sõiduki omandiõigus kantakse mulle üle ja sõiduk võetakse samal päeval arvelt maha, et ei tekiks kindlustuskohustust.Mine logi internetis mnt.ee iseteenindusse sisse ja vaata, kas sõiduk on sinu nimel. Kui on, on seal näha ka see kas kindlustuskohustus on või mitte. Kui vaja, võta sealsamas ajutiselt arvelt maha. Oodata ei ole midagi, mõne nädala jooksul saad LKF-lt ähvarduskirja ja võibolla ka nõude muidu.
Kaks nädalat hiljem taustakontrolli tehes selgus et sõiduk on endiselt arvel ja kindlustamine kohustuslik.
Kas asi võtabki mitu nädalat aega või on midagi vussi keeratud?
(21-10-2016, 07:24 AM)Naabrivan Kirjutas: Vaata see on samasugune küsimus, et kus kohast läheb piir, et mille kohta öelda laud, mille kohta pruss.
(21-10-2016, 19:36 PM)nustu826 Kirjutas: MNT-s ei ole mulle midagi üle kantud, tund tagasi vaatasin. Asi ei olegi niivõrd selles, et mis minuga saab, vaid selles, et auto müüja saaks oma elu rahulikult edasi elada ilma et LKF vms. hakkaks ähvarduskirjadega pommitama. Vana mees juba (87+).
Sõiduk ei ole minu nimel ja ma ei kavatsegi seda enda nimele võtta, kuna plaan minna uue aasta augustis romurallile ja pärast seda rauda viia....
Lihtsalt teisele inimesele ei taha jama tekitada... Kasvõi seadustühise nõude tekitamine kindlustuse poolt on tema jaoks juba probleem. Teate ju kõik neid esivanemaid.......
(21-10-2016, 19:55 PM)viplala Kirjutas: Miks eestis toodetud juust on viimastel aastatel täielikuks pasaks läinud? Ükskõik mis marki osta või kelle toodangut, näri nagu maitsetut tallanahka. Vanasti (ehk veel 6 aastat tagasi) kui tahtsid leivale maitset anda lõikasid viilu juustu sinna peale, nüüd kui tahad juustule maitset anda nuusuta leiba juustu peale.