20-09-2016, 22:43 PM
OOda nyyd,sa ju stocki keskel....
(20-09-2016, 22:21 PM)linnuke Kirjutas: Mis see väljamaa siia puutub.Nagu ma oma eelnevas sõnavõtus mainisin,ei ole tegu mingi müügiprojektiga.Lihtsalt kahju on aparaadist mis õues vedeleb hulk aega.Ja tasuks küsisin ju nii tühist asja mõne jaoks.Kellegile võib ju point asi olla.Ehk peaksin ise küsima kumb meist hetkel õlli vms.põrutab Seega minule on see tasuta ja tasuta ma ta ka ära annan ju.Loe täpsemalt.
Oleks pidanud panema ehk Kuusakoski teema alla,oleksin saanud rohkem,st.raua hinna.
(20-09-2016, 23:31 PM)stihl Kirjutas:Vastan:(20-09-2016, 22:21 PM)linnuke Kirjutas: Mis see väljamaa siia puutub.Nagu ma oma eelnevas sõnavõtus mainisin,ei ole tegu mingi müügiprojektiga.Lihtsalt kahju on aparaadist mis õues vedeleb hulk aega.Ja tasuks küsisin ju nii tühist asja mõne jaoks.Kellegile võib ju point asi olla.Ehk peaksin ise küsima kumb meist hetkel õlli vms.põrutab Seega minule on see tasuta ja tasuta ma ta ka ära annan ju.Loe täpsemalt.
Oleks pidanud panema ehk Kuusakoski teema alla,oleksin saanud rohkem,st.raua hinna.
Niipalju puutub, et kui praegu saad 2000€ palka ja eestis said 400, siis ajab ikka esialgu hulluks küll....
Ja kipud asju tühiseks nimetama ning tegu ei ole "müügiprojektiga", sest sul on ju "märksa suuremad" ärid käsil...
Aga ok.
...
Miks oma kasutajanime siin automotos pärast rootsi tööle minekut järsku ära "unustasid" ja "linnukeseks" transformeerusid??
Enne olid mingi tativere mõttetu bemmimees?
P.S. Saad ka 3k€ palka, kolme kuu pärast on ikka selgunud, et seda on vähe.
Seilasime, teame.
...
(19-09-2016, 21:46 PM)linnuke Kirjutas: Selline asi ripakil.50 cc.3 käiguline automaatsiduriga kast,el.starter.Puudu karpa,ülejäänud talutav.Olemas ka madalam lenks kõigi vidinatega.Asub hetkel svenssonis.Kui kedagi huvitab,siis äratoomiskulud ca.60 euri.Muu asi on räägitav.asja nimi on PAGSTA
(25-10-2016, 16:26 PM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas: Õhtast!
Kes tunneb ära,see teab. Kellel selline auto olemas ja näpukesed õliseks ka teinud,on arvatavasti asjaga kursis. Kui kolme päeva jooksul ära ei arvata,otsin ise üles,kes võiks seda tahta.
Vihjeks niipalju,et.....teadjad on enamuses sõbrad.
T.
(25-10-2016, 17:12 PM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas:(25-10-2016, 16:44 PM)maitus Kirjutas: Äkki on Trabant ?
Ei. Külm,külm.