Need tuled oleks kül lahedad asiad!Oma tarbeks ju võib!
Postitused: 772
Teemad: 567
Liitus: Dec 2002
Maine:
36
Oma tarbeks võib kõike, kui sõidukiga üldkasutatavatele teedele mitte minna ja liigelda suletud territooriumil (nt kinnisel ringrajal, karjääris vm). Kui aga siiski üldpruugitavatele teedele/tänavatele minna, siis võib ees oodata ebameeldiv üllatus, mille võimalusele ma lihtsalt viitasin. Politsei tunneb seadusi vahel pareminigi kui mina.
Mulle muide ei meeldi liiklejana, et vastusõitev vehiikel mulle neoonsinist vms näkku, teele vm paiskab. Väga häirib.
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, kuni 18. maini 2025 oleme avatud eelneval kokkuleppel
Postitused: 784
Teemad: 63
Liitus: Oct 2003
Maine:
0
Miks sa pead seda neon tulukesi endale motika peale laduma ? Et, motikas näeks välja nagu venelaste jõulupuu ??
Nagu Valdo mainis see on seaduse vastane ja trahv on see juures seal vägagi rasvane (rohkem kui su stella maksta võib) !
Postitused: 380
Teemad: 10
Liitus: Mar 2003
Maine:
0
ka mina ei ole siiamaani aru saanud mis see neoontuli üldse sind aitab seal? ma saan aru kui see mingid aastad tagasi ilmus oli ju tõesti väga vinge, originaalne ja nii, nüüd on see aga iga teise rullnoka auto ja stella ja zidi all? kuhu on kadunud masinate tehniline pool... peaasi et ikka säraks ja vilguks. sorri kui ma nüüd oma tsipa kriitilise jutuga kellegi tundeid riivasin ja kindlasti on ka neid masinaid mis on ka tehniak poolest tasemel ja siis on mingid \'\'moeRÖÖGATUSED\'\' peale pistetud, ja ma ei saa öelda et sinu stella hästi ja kiiresti jne. sõidab, kui aga on veel selles suhtes arenguruumi soovitan sul kõigepealt sellega tegeleda ja siis jõulukaunistusi hakata riputama...
mopeedur on täna eriti kriitiline
I'm so broke I can't even pay attention [Jimi Hendrix - Taking Care Of No Business]
mind ausalt õeldes see trahv ei koti (sest nad ei saaa mind kätte)
ega ma nüüd nii ei ka pane nagu venkude jõulupuu paar tulukest taharatta juurde
36000ei saa 18kilo on maximum vist hui sa mu ratttaga kätte saaks tegelt isegi vb saaks
iga tugevamate jalgadega vend väntab mopile järele kui just mõõda ei lähe..
Postitused: 264
Teemad: 52
Liitus: Jan 2003
Maine:
0
Arrrgh, jumal küll, moded, pange see lollus lukku!!!