Postitused: 6,906
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Võsa, mulle ütles Elioni poiss ilusti ära - nagunii kaob traditsiooniline lauakate võrk ära. Nii lihtne ongi, sundust neil ju pole seda üleval pidada.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 767
Teemad: 3
Liitus: Nov 2013
Maine:
13
Olete ikka kindlad ja täiesti veendunud , et teie tegevus ja askeldused ei paku s petsialistidele huvi , sest te ei tegele millegi sellisega , mis s petsialistidele peaks huvi pakkuma , olin minagi veendunud , aga ... , oli aeg , kus avastasin , et keegi on olnud huvitatud minu kõnelogidest , hommikul vaadati umbes 09:30 ja õhtul 16:50 , nii mõne minutilise kõikumisega ja ainult tööpäevadel . Rääkisin sellest sideettevõttega , need läksid muidugi ähmi täis , mõne minuti pärast helistas sealne tehnik ja teatas mulle minu kõnelogi vaatamiseks kasutatud seadme IP aadressi , oli staatiline IP aadress ja asukoht kuskil Tallinna linnas . Järgmisel päeval võtsin sideettevõttega kontakti ja tahtsin veel "urgitseda" , nüüd tuli aga vastus - keegi peale minu enda pole kõnelogisi vaadanud ja see tehniku antud IP aadress , no seda ka pole olemas , sideettevõtte iseteeninduse lehelt olid minu kõnelogid kadunud .
Kahtlustasin tööandjat , aga põhjuseta ...
Postitused: 767
Teemad: 3
Liitus: Nov 2013
Maine:
13
Ei oma nutikat mobiili , käigus on Nokia nuppudega "kõnetelefon" . Aiman ka kellel oli huvi mu kõnede vastu , sest üks isik , kellega olin tööalaselt 3-4 korda telefonis suhelnud oli sel ajal asutusesisese uurimise all ( ega mina seda ei teadnud , ta ise ka mitte ) ja uurimise tulemus oli ebameeldiv - isik kaotas töö .
Postitused: 4,445
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
50
Tsitaat:Ma natuke kahtlen, et siin teemaks olevad fikstelefoni tagaigatsevad inimesed 24/7/365 kontaktisikud oleks...
Tsitaat:Nüüd õnneks ka kallid väljamaa kõned ajalugu, kippus sinna 100,- kanti kuus tulema, nüüd oleks vaid 20,- ...
Ei peagi olema 24 kontaktis sisse tulevate kõnedega, hoopis tähtsam on 24 tundi saada kätte kiirabi, isegi 5-minutinee voolukatkestus internetitelefonis võib maksta inimese elu. Seda tahan selgitada aga keegi ei saa ilmselt aru oma nutitelefonide otsas. Lihtinimes elu ju ei maksa sentigi. Ainult need elud maksavad, kes advokaadi jõuavad palgata.
Hakkab tulema, kelle arved mulle selle 96 senti arvele otsa tõid. Varsti saame kõik veel ca 8.00 ka otsa. Kui keegi vastu ei hakka. A mis sest vastuhakustki kasu oleks. Vastatakse, et klientide rahulolu tagamiseks, nagu tavavastus ette näeb.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 6,906
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Jutt on nendest inimestest, kel siiani moblavajadust tekkinud ei ole...
Pole kunagi olnud ja selles vanuses enam vist ei tekki ka.
Samas abivajadus on oluliselt suurenenud seoses vanusega. Lammutatakse töövõimelist süsteemi. Net ja mobiilivõrk kokku jooksutada käib kiirelt õigeid klahve vajutades, iga talu juures posti otsa ronida näpitsatega pole reaalne...
JNE
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 2,235
Teemad: 34
Liitus: Aug 2014
Maine:
17
27-11-2016, 21:48 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 27-11-2016, 21:52 PM ja muutjaks oli
linnuke.)
Lugu elust eneset:
Täna oli minu kapsamaa naabrimehe matus Amblas.Nooremad ehk taipasid enne kabelit oma moblad vaikki seada.Kui aga Õpetaja enne toimingut palus moblad lukku panna ,siis olid põhiliselt Vanamammid ,kes kottide kallal kohmitsesid.
Postitused: 1,400
Teemad: 7
Liitus: Jun 2007
Maine:
6
(27-11-2016, 21:56 PM)v6sa Kirjutas: (27-11-2016, 21:42 PM)Marko Kirjutas: Jutt on nendest inimestest, kel siiani moblavajadust tekkinud ei ole...
Pole kunagi olnud ja selles vanuses enam vist ei tekki ka.
Samas abivajadus on oluliselt suurenenud seoses vanusega. Lammutatakse töövõimelist süsteemi. Net ja mobiilivõrk kokku jooksutada käib kiirelt õigeid klahve vajutades, iga talu juures posti otsa ronida näpitsatega pole reaalne...
JNE
Sellest ma saan aru. Aga teisipidi tähendab vana malli fiksvõrgu toimimashoidmine päris kena kopikat kulu Teliale. Teistel minu teada fiksvõrku ei ole. Seda kulu needsamad inimesed üksi kanda ilmselt ei jaksa. Mina jälle paha inimesena ei näe vajadust maksta kinni teiste inimeste tahtmatus maailma muutumisega arvestada. Kardetavasti ei ole ma ainus südametu tõbras.
Mis kuradi kulu? Süsteemid olid ju väljaehitatud ja töötasid. Ning abonement tasu oli täitsa kobe. Mitte kuidagi ei usu et Elion miinuses oli nonde lauatelefonidega. 80 kr oli abonement tasu lauatelefoni eest, 160 kr eest sai lisaks DigiTV + 1Mbit neti. Elik kui keegi üldse peale maksis olid nood mammid (või nonde sugulased kes meelerahu pärast seda tasu maksid) oma lauatelefonidega.
You see, pal, Elvis can´t read a contract.
All he knows is, no Ferrari, no rides with the top down.