Postitused: 432
Teemad: 24
Liitus: Jun 2015
Maine:
5
Millega puhastada roostes birkat? Et info kaduma ei läheks ja saaks midagigi välja lugeda.
Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816
Postitused: 6,945
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
96
Esimene valik oleks mingi leebem lahusti, whitespirt või sr näiteks, tupsutada lapikesega või pintseldada, suruõhk leebelt abiks, siis edasised uuringud.
Nitro ja atsetoon teevad palju kurja.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Maine:
96
Miks kass nii vaenulik on täna?
Pealegi lubas ta kohe magama minna. Mulle üldiselt meeldib lubaduste pidamine rohkem kui nende murdmine...
Leebe lahustiga töötlemine annab pildi ette, kuidas üldse edasi saab.
Postitused: 5,091
Teemad: 210
Liitus: Mar 2005
Maine:
166
Edasi ei saa, usu mind, mina usun jumalat! Kas Sa tead, millest jutt on või lihtsalt räägid oma elukogemuse põhjal? Ja ma ei ole vaenulik, ma lihtsalt ei saa magama minna, kui siin nii huvitav arutelu käib! (mul on juba hambad ja jaladki pestud, pidžaama ainult selga panna või öösärk, pole veel otsustanud...)
Maine:
96
Olen neid juudiplekist birkasid ka näinud, reeglina jäme jama muidugi, tänapäevane ARK kleepekas on ka parem
Lihtsalt hoiatasin, et nitrot värvijäänustele peale ei uhaks, siis on täitsa kellad.
Maine:
5
Infot tuleb.Tänan.Miks leiutada jalgratast ,kui head inimesed ,kes tegelevad asjaga ,annavad nõu algajale.Kassil peaks ju hiiri sügiseti võtta olema ,miks peab sellist hülgemöla ajama.
Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816
Maine:
5
Ikkagi inimene.Proovin Teie huumorist läbi hammustada.
Postitused: 1,797
Teemad: 81
Liitus: Jun 2004
Maine:
19
28-11-2016, 18:56 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 28-11-2016, 18:57 PM ja muutjaks oli
stihl.)
No mis seal hammustada, kui see birka ikka peetis on, siis ei restaureeri seal midagi.
Tuleb uus lasta teha/osta. (mille hind muude tegemiste kõrval ei võta jalust maha)
Ja kui lihtsalt 100x ülevärvitud ja loetamatu, oleksid selle juba ammu lahjemate asjadega ise puhtaks saanud.