Postitused: 254
Teemad: 23
Liitus: Dec 2002
Maine:
1
70 lõpus töötasid Pirita rannahoone kõrval suvel õlleautomaadid . 15 kopikat maksis väikekann. Andes jalahoobi keskmise automaadi pihta ,avanes kannupesu avas luuk ,mille kaudu võeti vastu kolmekas ja anti 20 münti vastu. Kõige suuremaks probleemiks oli see ,et automaat ei suutnud alaealisi tuvastada ja õlut said kõik ,kes ulatasid mündi sisselasta.
Postitused: 5,274
Teemad: 71
Liitus: Oct 2011
Maine:
130
Noor näitleja läks teatrisse tööle ja sai seal oma esimese rolli. Nimelt pidi ta teatud hetkel astuma lavale, andma peaosalisele mõõga ja ütlema: "Volobujev, vot tebe mech."
Üks vanem näitleja hoiatas aga teda, et noortel võivad närveerimise pärast sõnad segi minna ja nad ütlevad Volobujevi asemel Volohujev.
Noormees siis ootas oma etteastet ja muudkui korrutas endamisi: "Volobujev, Volobujev, Volobujev..."
Lõpuks saabus aeg tema etteasteks, ta astus mõõk käes lavale ja põrutas: "Volobujev, vot tebe hui!"
'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
Ulila Jäärada FB
Postitused: 1,794
Teemad: 9
Liitus: Oct 2014
Maine:
33
arutlus elust enesest, sõbralikust naaberfoorumist. tänud ivoalaskale&co-le hea kõhutäie naerise eest.
ivoalaska
Kas ma sain õigesti aru, et alkoholi liigtarvitamine võib põhjustada keskerakondlust?
Draax
Selline slogan viinapudelil oleks tõesti päris hea alkoholitarbimise vastane meede
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Sattusin sellise Ringvaate klipi peale.
http://menu.err.ee/v/uudised/muusika/a7d...-laulusonu
Ja sellega seoses meenus mulle üks Kukerpillide lugu, nimelt 'Auto ohver' , kus refräänis on umbes taolised sõnad nagu... 'karbuss see pagan nussib alati' Ma pole siiani viitsinud järgi vaadata mis selle 'nussib' asemel seal on (tegelikult ei tahagi), kuid otsisin sinutorust loo välja ja võta või jäta aga see 'karbuss nussib alati' on vägagi selgelt artikuleerituna välja öeldud
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 2,171
Teemad: 97
Liitus: Jun 2009
Maine:
30
(07-12-2016, 03:33 AM)viplala Kirjutas: Sattusin sellise Ringvaate klipi peale. http://menu.err.ee/v/uudised/muusika/a7d...-laulusonu
Ja sellega seoses meenus mulle üks Kukerpillide lugu, nimelt 'Auto ohver' , kus refräänis on umbes taolised sõnad nagu... 'karbuss see pagan nussib alati' Ma pole siiani viitsinud järgi vaadata mis selle 'nussib' asemel seal on (tegelikult ei tahagi), kuid otsisin sinutorust loo välja ja võta või jäta aga see 'karbuss nussib alati' on vägagi selgelt artikuleerituna välja öeldud
http://sasslantis.ee/lyrics-kukerpillid-autoohver
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 3,779
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
(07-12-2016, 22:01 PM)krossifänn Kirjutas: Väidetavalt Eestis ainus töökorras õlleautomaat asub A.Le Cogi Õllemuuseumis.Töötab endiselt 15 kopikaste müntidega.Muuseumi külastaja saab esimese kännutäie tasuta.Kui endal just 15 kopkaseid säilinud pole siis tuleb neid lunastada 1-e €uri eest.
NL aegseid kopikaid leiab siiani liivaplaažidelt ja väliürituse kohtadest. Vaja on vaid metalliotsijat ja labidat või sõela.
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Postitused: 805
Teemad: 47
Liitus: Jan 2003
Maine:
1
(08-12-2016, 09:05 AM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas: (08-12-2016, 08:57 AM)Basilio Kirjutas: NL aegseid kopikaid leiab siiani liivaplaažidelt ja väliürituse kohtadest. Vaja on vaid metalliotsijat ja labidat või sõela.
Ma arvan seda,et kui sa sinna muuseumi taskud pungil täis kopikate ja kanistritega sisse kargad,lüüakse lihtsalt uksest välja...
Peab oma kilekotid ülesse otsima. Ja katsetama minema.
Pobeda Pickup .....
My other favourite toys have tits...
Postitused: 2,321
Teemad: 22
Liitus: Jan 2010
Maine:
27
08-12-2016, 09:43 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 08-12-2016, 09:45 AM ja muutjaks oli
pen.skar.)
Sellepärast siis Wallery Osta.ee oksjonil müüb endisi kopikaid peotäite kaupa, aga 15 kopikalisi hulgas nagu pole...Ja metalliotsija akud laadida, vast maa kannatab veel tuhnida.
Postitused: 839
Teemad: 13
Liitus: Sep 2009
Maine:
12
Ilus noor neiu seisis bussipeatuses, riietatud liibuvasse nahkseelikusse.
Kui tema buss saabus ja tuli tema kord bussi astuda, leidis neiu, et tänu oma kitsale seelikule ei ole ta võimeline jalga trepiastmele tõstma.
Ta sirutas käed selja taha ja nööpis lahti alumise seelikunööbi.
Paraku see ei aidanud ja ta avas järgmise nööbi.
Ka see osutus väheks ja ta pidi avama ka kolmanda.
Kuid paraku ikka veel tagajärjetult…
Lõpuks ei pidanud tema taga seisnud noor, jõuline mees enam vastu, võttis neiu piha ümbert kinni ja tõstis ta nagu udusule bussitrepile.
Neiu pöördus vihasena ringi ja käratas noormehele:
“Kuidas te julgete??? Ma ei tunnegi teid ja teie puudutate mind!!!”
Noormees vastas laialt naeratades:
“Noh, ma arvan, et kuna te olete juba kolm minu püksinööpi lahti teinud, siis oleme piisavalt tuttavad…”